reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Karla-co brakowało Wam mojego marudzenia? :) hi hi.
Ciebieeee brakowalo ciebie kochana :*
Wiecie co mi dowalila bratowa dziś? A to ty jeszcze w ciąży nie jesteś? Co ci to tak ciężko idzie? Ja w pierwszym cyklu zaszłam. Nie no masakra. Szwagierka głupia to jeszcze bratową zaczyna walić!
Wyczucie jak nic. Masakra.

Ja postanowiłam, że o ciąży poinformuje rodzinę gdy zacznie być widać powoli brzuszek. Chce im niespodziankę zrobić. Teściowa ma długi język więc się dowie na końcu.
Ja nie wiem kiedy powiem o ciazy. Mysle ze za dlugo tajemnicy dobrej nowiny nie utrzymam. Ale podejrzewam ze najpierw powiem tesciom. A potem nie wiem. Najchetniej nie informowalabym ojca. Zobaczymy narazie to nie wiadomo czy i kiedy nam sie uda.

cześć dziewczyny. miałam dziś ciężki dzień, egzaminy na studiach później spalam a później oczekiwanie na wyniki. kłucie w jajnikach mnie nie opuszcza, do tego zaczęły mnie bolec sutki :( do okresu teoretycznie 12 dni wiec wcześniej, o ile w ogóle przyjdzie :)

teoretycznie minęło 6/7 dni od ewentualnego zaplodnienia wiec nie wiem czy odczytywać to w jakiś sposób, nie chce się cieszyć i panikować bez powodu aczkolwiek to kłucie i tak wczesny ból piersi...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry