Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciebieeee brakowalo ciebie kochana :*Karla-co brakowało Wam mojego marudzenia?hi hi.
Wyczucie jak nic. Masakra.Wiecie co mi dowalila bratowa dziś? A to ty jeszcze w ciąży nie jesteś? Co ci to tak ciężko idzie? Ja w pierwszym cyklu zaszłam. Nie no masakra. Szwagierka głupia to jeszcze bratową zaczyna walić!
Ja nie wiem kiedy powiem o ciazy. Mysle ze za dlugo tajemnicy dobrej nowiny nie utrzymam. Ale podejrzewam ze najpierw powiem tesciom. A potem nie wiem. Najchetniej nie informowalabym ojca. Zobaczymy narazie to nie wiadomo czy i kiedy nam sie uda.Ja postanowiłam, że o ciąży poinformuje rodzinę gdy zacznie być widać powoli brzuszek. Chce im niespodziankę zrobić. Teściowa ma długi język więc się dowie na końcu.
Ja będę musiała się wcześniej przyznać bo mamy ogromne gospodarstwo i żebym nie musiała ciężkich rzeczy robić
cześć dziewczyny. miałam dziś ciężki dzień, egzaminy na studiach później spalam a później oczekiwanie na wyniki. kłucie w jajnikach mnie nie opuszcza, do tego zaczęły mnie bolec sutkido okresu teoretycznie 12 dni wiec wcześniej, o ile w ogóle przyjdzie
![]()