reklama

Staraczki 2015 : )

My wrocilismy od tesciow. Bylam tam pierwszy raz od 5lat, ale fajnie bylo :)

Jagoda poznala pradziadka i prababcie. Wylatala sie. Ogolnie jej sie podobalo :)
Kupa pieskow, kotkow itd.

Robilam test i chyba zaczyna byc pozytywny :) mam dzis 11dc to dosyc wczesnie jak na mnie[emoji780] [emoji780] [emoji780] , ale dzis trzeba dzialac.

Wczoraj nam nie wyszlo to dzis powtorka [emoji14]

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

reklama
Aha co do termometrow owu to ja mam microlife owulacyjnego 12zl dalam :) ale mam juz go ze 3lata. I mierze tempke w pisi :)

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

kamilove a taki termometr mogę kupić w aptece? Chciałam mierzyć temp w tym cyklu, ale nadal mam plamienia i w sumie nie wiem od którego dnia mam teraz zacząć mierzyć..
Poczekać jeszcze czy już od jutra zacząć?
Spać nie mogę, podbrzusze mnie pobolewa jak na @. To nie jest taki ciągły ból.

Co to znowu może być?

Kochane moje , ja lece spac. Z mezem sie troche poklocilam niewiadomo czy beda jakies przytulanki
Okaze sie. Jak to mowia wyjdzie w praniu:)) do jutra. Buziaki spijcie slodko:)

Hej Kochane,

Miałam dziś długi dzień i nawet tu nie zajrzałam i oczywiście nie da się Was nadrobić ;)
Byliśmy dziś w ZOO i musiałam uciekać z pawilonu nosorożców bo tak śmierdoliło, że mnie zemdliło :P

Lux, bratowa wykazała się szczytem dyplomacji :/
Kamilove, &&&&& :)

Zajrzalam jeszcze wieczorkiem i tyle nowych postow ze niemoge wszystiego odczytac i znowu bede z tylu,
w kazdym razie dzis troche sobie poczytalam na temat implantacji, testow, objawow itd i przyznam dziewczyny ze mialyscie calkowita racje co do testowania, test 10 dni po owulce nie swiadczy absolutnie o niczym, czasem samo zagniezdzanie moze odbywac sie wlasnie w tym dniu, a od chwili zagniezdzenia dobiero hormon zaczyna byc wytwarzany i to tez trwa kilka dni zanim zostanie uchwycone przez testy domowe.
Ja mam termin okresu dopiero za ok 5 dni, wiec test ma prawo byc niewiarygodny.
Powiem wam ze ok 2-3 dni temu odczuwalam jakby skurcze macicy i klucia, dodatkowo te bolace piersi od owulacji praktycznie do wczoraj bo dzis juz mniej i to tez mnie zastanawia bo zazwyczaj przed okresem jest odwrotnie napiecie wystepuje ok 4 dni przed wlaczie z nasilajacym sie bolem a dzis piersi troche ustaly w stosuku do poprzednich dni.
No coz czekam niecierpliwie na kolejny test.

reklama
Witam!! Życzę miłego i spokojnego dnia!!

Po pracy mam duuużo załatwień, mam nadzieję że jakoś to ogarnę no i idę się zaszczepić. Liczę , że na początku marca, będę miała zabieg :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry