reklama

Staraczki 2015 : )

Goraco u Ciebie :)
a tak powaznie to nie wiem, musisz obserwowac , powinna do gory troche sie wzbic po ovu ;/

Ogladam wlasnie wykresy bo szukam podobnego do swojego tzn takiego rownego i w sumie z temp ponizej 37 i powiem ci ze naprawde wykresy sa rozne. Wiec nie ma sie co zalamywac. Trzeba poczekac, mierz dalej , zobaczymy :)

Troszke mnie pocieszylas;) dzieki Anulka

reklama
U mnie dziś spadek temp. Ale cholera 20 minut przed pomiarem polazlam siku [emoji33] [emoji33]

Jakieś strasznie niskie ogólnie mam te temperatury. Szyjka wczoraj nisko, miękka i otwarta. Czyli nie tak jak powinno być :/

No ale dopiero 12dc.

Miłego poniedzialku

Lux,

Ja się nie martwię :) coś czuje ze te cykle są bezowulacyjne. Zbyt niski pewnie nadal jest progesteron przynajmniej temperatura na to wskazuje. Bo jednak troszkę wyższe powinnam mieć temperaturki.

A tu brzuch boli bardzo jak na owu, a nie ma śluzu ni niczego. No i libido -1000 :/
Do wszystkiego się przymuszam

Ostatnia edycja:
Witajcie. Nadrobić nic jestem w stanie po tak długiej przerwie. Mała poszła dziś do przedszkola, a ja biorę się za robotę. Nie wiem nawet od czego zacząć.
Cykl starankowy rozpoczęty :-) Z temperaturami nie pomogę bo nigdy nie robiłam żadnych pomiarów. Heparyne wstrzykuje juz od prawie 2 tygodni i mam nadzieję ,że szybko uda się zaskoczyc co by nie było trzeba na darmo zbyt długo się szprycowac.
Ja na obiad mam gulasz wołowy ze wczoraj oraz zupkę kalafiorowa.

Kami u mnie powoli spada libido więc ja już po i pozostaje czekać na efekty. Będziesz teraz codziennie robić testy owu?
Tak. Ogólnie powinnam dwa razy dziennie, ale jak nie ma śluzu to nie widzę sensu w tym :no:

A brzuch to mnie tak napienicza jak w drugim dniu @. Czyli masakra :(

Martaha,

Powodzenia :)

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

reklama
No i właśnie mnie tak dół boli i jajniki jak bym okres miała zaraz dostać a jeszcze 10 dni... Nie rozumiem nic już z tego aż miętę pije

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry