Ruda Hetera
Fanka BB :)
Kamilove to do dzieła
&&&&
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ruda a nie możecie iść na swoje?
Hehe w poznaniu w tym roku ze sniegiem kiepsko. Jak jest to chwile i go nie ma.Na południu zero słońca :/ za to ogromne ilości śniegu spadają z nieba :/
HahahahaAle moja nie dość że nie umie gotować i bardzo rzadko to robi to jeszcze nie będzie mówić jakieś rzeczy z kosmosu że do naleśników nie daje się wody albo że bez bułki mielone są najlepsze
Na 9.30 do 18. Ale powiem Ci ze tak jak kiedys uwielbialam chodzic do niej tak teraz wogole ale wogole nie mam checi. Nie wiem czemu.Karla jutro na która do pracy i na ile godzin?
My mamy tesciow w drugim domu ale dzieliny ogrodek.:/Ruda-moja teściowa też lubi się wtrącać. Mieszkamy blisko, bo blok nas dzieli i ona musi wiedzieć co mam na obiad i ile kasy mi zostało itp. Brak słów.
Wspolczuje mieszkalismy z tesciami jakis czas i byly wieczne wojny placz i afery. Nigdy wiecej. Nie bylo to zdrowe ani dla nas ani dla nich. Ja jesli jest mozliwosc jestem.przeciwnikiem zeby mieszkac z rodzicami. Ale jesli nie ma innego wyjscia trzeba byc twardym.A ja dzielę z nią dom i kuchnię...
To kochana dzialaj &&&& trzymamJest śluz i pozytywny test owu
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
Ja odkad tu mieszkamy pazdziernik 2014 mam indukcje i musze co chwile czyscic bo nie moge jej wyczuc i zawsze.mi cos nachlapie haha.Anulka-wczoraj jej nie mylam, bo mielismy wyjazd. Dziś ziemniaki wykipialy, bo wyjątkowo zamiast w kombiwarze to gotowalam jej w garnku. No to zaschło i było masakra.