reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Anulka-wczoraj jej nie mylam, bo mielismy wyjazd. Dziś ziemniaki wykipialy, bo wyjątkowo zamiast w kombiwarze to gotowalam jej w garnku. No to zaschło i było masakra.

reklama
Na południu zero słońca :/ za to ogromne ilości śniegu spadają z nieba :/
Hehe w poznaniu w tym roku ze sniegiem kiepsko. Jak jest to chwile i go nie ma.
Ale moja nie dość że nie umie gotować i bardzo rzadko to robi to jeszcze nie będzie mówić jakieś rzeczy z kosmosu że do naleśników nie daje się wody albo że bez bułki mielone są najlepsze
Hahahaha :)
Karla jutro na która do pracy i na ile godzin?
Na 9.30 do 18. Ale powiem Ci ze tak jak kiedys uwielbialam chodzic do niej tak teraz wogole ale wogole nie mam checi. Nie wiem czemu.
Ruda-moja teściowa też lubi się wtrącać. Mieszkamy blisko, bo blok nas dzieli i ona musi wiedzieć co mam na obiad i ile kasy mi zostało itp. Brak słów.
My mamy tesciow w drugim domu ale dzieliny ogrodek.:/
A ja dzielę z nią dom i kuchnię...
Wspolczuje mieszkalismy z tesciami jakis czas i byly wieczne wojny placz i afery. Nigdy wiecej. Nie bylo to zdrowe ani dla nas ani dla nich. Ja jesli jest mozliwosc jestem.przeciwnikiem zeby mieszkac z rodzicami. Ale jesli nie ma innego wyjscia trzeba byc twardym.

Jest śluz i pozytywny test owu :):)

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
To kochana dzialaj &&&& trzymam

Anulka-wczoraj jej nie mylam, bo mielismy wyjazd. Dziś ziemniaki wykipialy, bo wyjątkowo zamiast w kombiwarze to gotowalam jej w garnku. No to zaschło i było masakra.
Ja odkad tu mieszkamy pazdziernik 2014 mam indukcje i musze co chwile czyscic bo nie moge jej wyczuc i zawsze.mi cos nachlapie haha.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry