reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Można nie zaprzecze ale czasami to cuda na kiju wychodzą;) trzeba mieć dystans..
Zastanawiam się nad tym dlaczego nie zrobią czegoś takiego jak zlecanie badań przed ciążą... Badań które są ważne jak właśnie progesteron przecież to każda kobieta powinna mieć zrobione. Nagle potem dochodzi do plamien w ciążą i dopiero wtedy na pod trzymanie lekarz daje Luteine.. Gdyby dał.ja od razu na podstawie badań nie było by pewnie tych poronien i stresu. Nie wiedziałam.nigdy ze tak.to działa wszystko słabo... Wizyta na NFZ do ginekologa miesiące nawet... No czekaj sobie 2 msc smieszne

Wszelkie badania jakie są potrzebne najlepiej to robic sobie samemu. Zwykły ginekolog na nfz nie zapisze a i tak trzeba czekac wieki na wizyte. Jeszcze zeby choc mowili zrob se kobieto prywatnie te badania. Nie trzeba sie domyslac.
Najlepiej to trafic do jakiejs specjalistycznej porani bo inacaej to mozna liczyc tylko na siebie i swoj portwel.

Jołasia masz rację... Żeby chociaż powiedzieli co trzeba zrobić ale oni nic tylko folik i niech pani się stara.... Ja miałam jedynie usg narządów rodnych usg piersi cytologie i w sumie nic więcej . Ręce opadaja

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry