reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Agnes jak nadal cie mdlosci męczą to zakup sobie herbate z imbirem, może być jakiś inny smak np. z róży jak lubisz ale żeby imburu w składzie miała chociaż 15%, kochana ja ją pije drugi dzień i nareszcie mogę bez obaw iść do pracy, oczywiście nie sprawia że mdłości znikną całkowicie ale ja mam spokój względny na ok. 4 h po wypiciu tej herbatki, jakby miała taką władzę to bym dla imbiru pomnik postawiła :D

Kasia to ładny wynik.
Ja mialam takiego pecha ze trzech lekarzy patrzac na moje wyniki nie widzialo zaburzen przysadki a to wlasnie mialo miejsce.
Dopiero w poradni w poznaniu to zdiagnozowano. Nie potrzebnie tyle czasu sie ludzilismy nadziejami.

Teraz sprobuje zarejestrowac sie do przyzwoitego dr w Z.G. na nfz niech po @ sprawdzi czy torbiel jest. Jak nie zniknie to bede musiala do tego w poznaniu jechac. No chyba ze ten cos wzglednego wykombinuje. Jezdzac do poznania dowiedzialam sie tyle ze moge byc w ciazy. Co dalej to nie wiem. Moze za szybko wystartowalismy z stymulacja po laparo. Moze to niewlasciwa pora. Trzeba poczekac i sie podregenerowac. Jak @ sie rozkreci to zamawiam infolik.

reklama
Jolasia właśnie tak jest z tym.. Mi mówili ze mogę mieć pcos nie zajde a nie mam pcos i zaszlam w 2 cyklu... Ja nie wierzę już w dobrych lekarzy... Mało takich... Są Ale nieliczni

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry