• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Pkati tak tez ;) a jaka pomoc dostalas w staraniach? Bo ja i utrogestan i clexane mam miec bez refundacji

Hmmm narazie to taka ze mi zrobili komplet szczepionek przed zajściem w ciaze... I ze badania ktore mi robią sa bezpłatne [emoji1] narazie to płacilam tylko za clo chyba około 5 euro ..... Aschlee ja narazie sie nie orientuje mam nadzieje ze sie nie dowiem choć jestem ciekawa jak w nast cyklu bede potrzebować ten pregnyl na pęknięcie to czy płatne to jest ... Dowiadywałam sie tez co do invitro tak z ciekawości to nie ma az takiego problemu zeby w 100% kasa pokrywała

Moze zalezy od kasy chorych bo mnie tu czasem niezle utrudniaja...tak no leki to placi sie niewiele aczkolwiek tak jak mowie z clexane juz jest problem i utrogestan tez mialam nierefundowany niestety.

Aaaa nawet jak leki nie sa refundowane to nie jest to problem dla mnie bo patrząc na to ze mam wizyty bezpłatnie i dostaje odrazu termin bo jak bym musiała placic za każda wizytę kazda tyle co dziewczynki w Pl :/

reklama
20 zastrzykow clexane kosztuje 111 Euro wiec jedno opakowanie nie starczy Plus 2 opakowania utrogestanu 60 Euro...no ale co jak nie ma refundacji to trzeba bulic

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry