Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ruda Kakao - pierwsze słyszę ale zaraz zainstaluje.
Karla - mam swoją firmę usługową. Zajmuję się misz-maszemopiekuję się domami zazwyczaj bardzo bogatych ludzi. Sprzątam, piorę, prasuję, zajmuje się kwiatami, zwierzętami, pilnuje domów jak klienci jadą na wakacje, czyszczę srebra, jestem jako pomoc w trakcie mniejszych i większych, mniej lub bardziej uroczystych kolacji. Pracuję między innymi u prawdziwego hrabiego, ambasadora, dyrektora firmy zajmującej się śmieciami na orbicie okołoziemskiej. Fajna praca bo codziennie robię coś innego i pracuję u fajnych ludzi. Jednak przez moją operacje i długą niedyspozycję potraciłam klientów którzy nie rozumieli, że nie dam rady 3 dni po operacji wrócić do pracy. Może to i dobrze skoro wykazali taki brak zrozumienia. No ale jest druga strona medalu - mniejsza pensja. Teraz szukam nowych klientów.