reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Jam teraz idealny czas na 2 kreski praca dom wszystko wyremontowane dokonczone pierwsze dziecko prawie 3 latka a to zajscie w ciaze tak sie ze mna bawi w kotka i myszke

Mam skończone 25 lat, wczoraj powinnam dostać okresu ale chyba z tego wszystkiego nie mam znowu zaczyna się myślenie miesiąc w miesiąc czy się udało. dwa tygodnie temu podjęliśmy decyzje o kolejnej dzidzi :)

Chyba tak najtaniej i najszybciej w szpitalu mam nadzieje ze zataszcze moje dziecko rano bo nie mam go z kim zostawic

wiem cos o tym ,szkoda ze nie masz z kim zostawic dziecka bo sama raz dwa bys skoczyla a z dzieckiem to sie sporo czasu schodzi

Mam skończone 25 lat, wczoraj powinnam dostać okresu ale chyba z tego wszystkiego nie mam znowu zaczyna się myślenie miesiąc w miesiąc czy się udało. dwa tygodnie temu podjęliśmy decyzje o kolejnej dzidzi :)

robilas juz test ?

Edytka, dziękuję za odpowiedź! :*

No właśnie wydawało mi się, że jest tu z Wami jakaś kobitka, co też na PCOS cierpi... I chciałam zapytać, czy suplementowała się kwasem foliowym z inozytolem, np. Inofemem, bo to dość popularne ostatnio wśród dziewczyn.

Przepraszam, że tak zawracam głowę, kochana, ale mogłabyś dać link do tego wątku. Ja sierota jakaś chyba jestem, dopiero się zarejestrowałam i jeszcze się gubię, nie mogę znaleźć takiego tematu :/. Będę Ci bardzo wdzięczna, a dziewczyny proszę o wypowiedzi, jeśli mają doświadczenia w temacie zażywania takich preparatów ;).

Ja mam PCOS i mogę polecić Ci do picia Inofolic albo Inofem też jest ok. Piję po 2 saszetki dziennie i cykle są bardziej wyregulowane niż były. Niestety ideau nie ma, ale grunt że jest lepiej

Tyle stron skrobnelyscie, ze normalnie epopeja siekiewicza moze sie schowac ;) my zaraz lecimy z mlodym na spacer jak sie tylko obudzi, u nas tak pieknie I slonecznie w Gdansku :) milego dnia wam zycze :*

Edyta jeszcze nie robiłam. Niewierze że tak szybko by się udało. Myślę że to stres i dlatego się spóźnia jak niedostane jutro to wtedy chyba zdecyduje się na teścik :p

majdaczek14 - a jak ja się staram od 2014 roku to mogę udzielać się tu czy muszę przerzucić się na staraczki 2014? :)

reklama
Cześć Dziewczyny..:) czy warto jest robić w piątek test o czułości 10 jeśli @ ma nie przyjść 3.03? Chyba dwie dziewczyny też się szykują na wtedy, nie?

Do góry