reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja tez wam życzę by upragniona ciąża przyszła jak najszybciej :)

Śle fluidy od moich xerówek ;) ~~~~~~~~~~~ a nóż któryś się przyczepi ;)

Dobranoc!!

Ps. Jak się ciesze, ze jutro już piątek [emoji3]
Do mnie moga sie przyczepic nie pogniewam sie:-);-)
Witam was serdecznie :)
Dziewczyny mam nadzieje ze marzenia każdej z nas się szybko spełnia i będziemy najszczerszewsze na świecie!

A dzisiaj życzę wam miłego dnia i spokojnych przygotowań.
I termin @ był wczoraj nie przyszła :) jutro też niech nie przychodzi.
Temp cały czas w górze :)
Dobry znak:-)kciuki caly czas zacisniete:-)

u mnie @ pelna para juz dawno takiej nie mialam to vhyba przez to ze odstawilam synka od piersi...brzuszek caly czas boli:-(

Ja teraz bym chciała by jak najwolniej ta ciąża płynęła :) bo to juz moja ostatnia i chce się nią nacieszyc. W październiku zamykamy produkcję. [emoji19]
No chyba, że za parę lat zechce się nam czwartej pociechy, ale wątpię w to. Trójka z tak mała różnica wieku to optymalna opcja [emoji4]

Kamilove dobre;-) no ja też chcę się na cieszyć Ale jak wszyscy mi mówią ze 2 trymestr to lepsze samopoczucie to chce już być w 2 he.

Och jak fajnie sie Was czyta :) oby Wam wolno i przyjemnie płynęły ciążę az do szczęśliwego finału :)

Anulka i Julka kciuki :)

A właśnie, gdzie jest kotek? W niepewności nas trzyma :)

A wiadomo cos o Aschlee?

ewel u mnie już 14tyg i 6 dzień ale dzidzius duży na 15tyg i 6 dzień :) ok 9,5cm już ma, mnie z gazowanych kręci teraz pepsi w puszce, a po kubusiach przecierowych żyganko jak na zawołanie heh

Ostatnia edycja:
Dziewczyny pytanie zupełnie z innej beczki :) orientujecie się czemu na wykresie w ovufriend niektóre temperatury są oznaczone kropka pusta, a inne pełna?

reklama
Dziewczyny pytanie zupełnie z innej beczki :) orientujecie się czemu na wykresie w ovufriend niektóre temperatury są oznaczone kropka pusta, a inne pełna?
Jak temp jest ignorowana albo zmoerzona o złej godzinie to pusta kropka. A jeśli ok to pełna. :)

Dzięki dziewczyny mam zamiar jutro zatestowac.

Do góry