Julka89.89
Cudzie trwaj..
Wiem ze lekarz ale teraz sama się zastanawiam. czy jest ktoś kto się na tym zna..?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moze w necie na forach o badaniu nasienia zobaczWiem ze lekarz ale teraz sama się zastanawiam. czy jest ktoś kto się na tym zna..?
Ja trochęWiem ze lekarz ale teraz sama się zastanawiam. czy jest ktoś kto się na tym zna..?
oj czytam je niekiedy i widze, ze jedna druga sadem starszy, widzialas? Halinka Obyprzyszla straszy, bo ta zaczela wyciagac jej rodzinne sprawy na wokande i powiedziala, ze chce sie wypisac z bycia chrzestna jej dziecka i jeszcze mnie w to wplatala, bo niby ja przejzalam kiedys jaka Halinka jest i jeszcze ja problemy bede miec przez idiotke! tak, tylko,ze ja na forum slowa o Halince nie pisalam, tylko na privEwelinie kiedys napisalam, ze Halinka jest falszywa i przez nia forum sie rozwalilo i tyle dziewczyn odeszlo, w tym ja...jak ja sie ciesze, ze tu sa NORMALNE dziewczyny![]()
NmzcKami dzięki, przesłałam