reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Informuje iz II ujrzalam na tesciku
Super!! Gratulacje!!! :-)
Odkrylam dziś mój idealny krem do babeczek. Wyszedl pyszny.
Podziel się :)
Juz dziewczyny test niepotrzebny, @ wlasnie przyszla. Kolejny termin @ 25.05
Szkoda :-(
Mowilam, ze mam przeczucie! Ale tez mam przeczucie, ze w maju sie uda i tak bedzie!
I tak trzymać! Trzymam kciuki, musi się udać :tak:

Madziolina u mnie też :(

Majdaczku wpisz mnie na 27 maj
Szkoda :( Ale następnym razem musi się udać :tak:
Ja już chyba po owu... no zobaczymy chociaż na wiele nie liczę bo nie do końca było tak jak planowałam... ale cóż charakterki to mamy oboje... ;/ no nic a nuż ... teraz kluczowe 2 tygodnie (swoją drogą te 2 tygodnie które najbardziej się dłużą w całym cyklu...
Miłego dnia kobietki :)
To prawda :baffled:
Trzymam kciuki :tak:
No i jest małpisko,przynajmniej w miarę przewidywalna. Majdaczku zabiegany wpisz proszę mnie na 25 maja z wiekiem 27 lat heh.
Szkoda :( Może 27-go będą 2 kreski. Trzymam za to kciuki :)
Dziewczyny a jak to u Was jest z informowaniem o staraniach? Kto wie tylko rodzina a może przyjaciele? Moja mama nie wie, ze się staramy bo jak ja znam to co drugi dzień by mnie zamęczała pytaniami co, gdzie i kiedy, wiec mowię jej, ze jestem jeszcze za młoda i piękna a jak się uda to bedzie niespodzianka :-) dziele się tylko tym z przyjaciółkami no i z Wami :-D
U nas wie kilka osób. Ale rodzicom nic nie mówimy :-D

Edziook. Przepis jest prosty.
Ubijasz piane z 3 bialek. Dodajesz 25g cukru pudru.
3 zoltka ucierasz z 45g cukru pudru. Dodajesz 250g mascarpone i 1,5 dojrzalego banana miksujesz potem dodajesz powoli piane i mieszasz już ręcznie łyżka albo miotelka.

Hejoo mam tylko na chwile dostep do neta, jestem chora, grypa mnie rozlozyla, mam temp i kaszle taki, ze wysiadam :wściekła/y:owu w tym cyklu przepadla, bo moj chlop wyjechal na kilka dni...odezwe sie jakos kolo 2-4 maja, bo niby wtedy lapek jest do odbioru, tesknie i buziaki

Luxi współczuję serdecznie.. ja tez dopiero co chora bylam. Ale antybiotyk mi pomógł (a juz z dobrych 10 lat nie łykalam żadnych antybiotyków). Zdrówka kochana :*

Dzien dobry ja dopiero co weszlam do domu.Posadzilam dupsko i nic mi sie nie chce a maz mnie namawia zeby zrobic pizze.Nogi mi juz dzisiaj wchodza w tylek

Lux wspolczuje.Kuruj sie i wracam szybko do zdrowia :tak:

Kadik ale do gina nie tak prosto dla mnie. Bo z szefowa muszę walczyć o dzien wolny. A to nie takie proste. Ona teraz do pl leci to na dwa tyg da grafik to się umowie.

reklama
Do góry