reklama
cytrynowa_
Fanka BB :)
Kasik oldzi już powoli mam dość tego. Ale co ja mogę zrobić
Super!! Gratulacje!!! :-)Informuje iz II ujrzalam na tesciku
Podziel sięOdkrylam dziś mój idealny krem do babeczek. Wyszedl pyszny.
Szkoda :-(Juz dziewczyny test niepotrzebny, @ wlasnie przyszla. Kolejny termin @ 25.05
I tak trzymać! Trzymam kciuki, musi się udaćMowilam, ze mam przeczucie! Ale tez mam przeczucie, ze w maju sie uda i tak bedzie!

SzkodaMadziolina u mnie też![]()
Majdaczku wpisz mnie na 27 maj

To prawdaJa już chyba po owu... no zobaczymy chociaż na wiele nie liczę bo nie do końca było tak jak planowałam... ale cóż charakterki to mamy oboje... ;/ no nic a nuż ... teraz kluczowe 2 tygodnie (swoją drogą te 2 tygodnie które najbardziej się dłużą w całym cyklu...
Miłego dnia kobietki![]()

Trzymam kciuki

SzkodaNo i jest małpisko,przynajmniej w miarę przewidywalna. Majdaczku zabiegany wpisz proszę mnie na 25 maja z wiekiem 27 lat heh.
U nas wie kilka osób. Ale rodzicom nic nie mówimyDziewczyny a jak to u Was jest z informowaniem o staraniach? Kto wie tylko rodzina a może przyjaciele? Moja mama nie wie, ze się staramy bo jak ja znam to co drugi dzień by mnie zamęczała pytaniami co, gdzie i kiedy, wiec mowię jej, ze jestem jeszcze za młoda i piękna a jak się uda to bedzie niespodzianka :-) dziele się tylko tym z przyjaciółkami no i z Wami![]()

cytrynowa_
Edziook. Przepis jest prosty.
Ubijasz piane z 3 bialek. Dodajesz 25g cukru pudru.
3 zoltka ucierasz z 45g cukru pudru. Dodajesz 250g mascarpone i 1,5 dojrzalego banana miksujesz potem dodajesz powoli piane i mieszasz już ręcznie łyżka albo miotelka.
Ubijasz piane z 3 bialek. Dodajesz 25g cukru pudru.
3 zoltka ucierasz z 45g cukru pudru. Dodajesz 250g mascarpone i 1,5 dojrzalego banana miksujesz potem dodajesz powoli piane i mieszasz już ręcznie łyżka albo miotelka.
Hejoo mam tylko na chwile dostep do neta, jestem chora, grypa mnie rozlozyla, mam temp i kaszle taki, ze wysiadam
owu w tym cyklu przepadla, bo moj chlop wyjechal na kilka dni...odezwe sie jakos kolo 2-4 maja, bo niby wtedy lapek jest do odbioru, tesknie i buziaki
owu w tym cyklu przepadla, bo moj chlop wyjechal na kilka dni...odezwe sie jakos kolo 2-4 maja, bo niby wtedy lapek jest do odbioru, tesknie i buziakiKasik oldzi już powoli mam dość tego. Ale co ja mogę zrobić
Do tego gina w końcu isc.. bo ileż to mozna czekać..
cytrynowa_
Kadik ale do gina nie tak prosto dla mnie. Bo z szefowa muszę walczyć o dzien wolny. A to nie takie proste. Ona teraz do pl leci to na dwa tyg da grafik to się umowie.
reklama