Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Taki facet to skarb [emoji175] mój lubi dzieci ale np kiedyś udalo mi sie w koncu uspać moją jeszcze wtedy malutką chrześniaczke to nagle nabierał zainteresowania i zacząl łaskotać po stopkach itp myslalam ze go zabijebedzie, tego moge byc pewna, wiem, ze bedzie pomagacwczoraj moja bratanice bawil i nie chcial oddac rodzicom hehe, ma podejscie do dzieci, one bardzo ciagna do niego
![]()
To super, bo nie kazdy facet sie wczuwa w ciążę. Mój wcale nie przeżywał dopiero jak się dziecko urodziło to się roztopil[emoji5]oszalal na punkcie malego i gada caly czas, ze byle do grudniabrzuch mam wycalowany i wyglaskany
![]()
Ja mam 0.4mg kwas foiowy.dziewczyny jaki przyjmujecie kwas foliowy 0,4 mg?
bo mi w aptece facet dał na poczatku 15 mg
i wczoraj poszłam wymienić to mówi mi ze nie ma czegostakiego jak0,4 mg i dał mi 5 mg.
dziewczyny jaki przyjmujecie kwas foliowy 0,4 mg?
i wczoraj poszłam wymienić to mówi mi ze nie ma czegostakiego jak0,4 mg i dał mi 5 mg.
przychodzi tak wiek w zycu faceta, ze pragnie byc ojcem i bedzie do teg dazyc, moj bardzo nalegal na dziecko i nie odpuszczalTaki facet to skarb [emoji175] mój lubi dzieci ale np kiedyś udalo mi sie w koncu uspać moją jeszcze wtedy malutką chrześniaczke to nagle nabierał zainteresowania i zacząl łaskotać po stopkach itp myslalam ze go zabijeteraz na szczęście stał sie bardzo opiekuńczy i juz nie jest takim dzieciakiem co budzi spiące dziecko
widać ze bardzo chce być juz tatusiem[emoji14]nawet ostatnio jak bylismy u mojej cioci tej z 4letnim synkiem i 15miesiecznymi blizniaczkami a zblizala sie pora spania takze obie zaczęły płakac,byly marudne a ja sie zapytalam K czy dalej uważa ze fajnie miec blizniaki to powiedział ze TAK
takze mam nadzieje ze tez oszaleje na punkcie swojej dzidzi jak twój ukochany
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
To mnie podlamalas i mnie po lini męskiej same chlopy, tylko jedna dziewczyna. Więc chyba szansę marne[emoji22]Hej dziewczyny. Na innym wąteku koleżanka zamieściła ciekawy artykuł. Naukowcy przeanalizowali pary do kilku pokoleń wstecz. Tylko w Lini męskiej. Dziedziczenie genów w Lini męskiej dziadek-ojciec-syn itd. Żeby sprawdzić jakiej płci rodzą się dzieci w danej lini. I z przykrością muszę stwierdzić, że u mnie to się zgadza. W lini mojego męża od pokoleń dziewczynki to prawdziwa rzadkość. Na wagę złota. A ja liczyłam, że może do trzech razy sztuka i będzie córeczka mamusi. Chyba pora ten schemat przełamać [emoji5].
dziewczyny jaki przyjmujecie kwas foliowy 0,4 mg?