Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O zesz kurna [emoji16] ja mam tez 20-ki te zielone ...i wczoraj mialam kresje ale ta druga to rozowiutka ale dobrze widoczna czyli rozumiec ze konczyla mi sie owu???Sprawdzałam, w lipcu odstawiam anty. Mąż przyleciał do mnie po owulacji,ok 3 dni która wskazał mi gin na wizycie. Chciałam sprawdzić czy może jeszcze jest szansa na spozniaka i test owu był czysty nic. Pomyślałam, że on jest 20 i nawet jak są jakieś pozostałości to nic nie wylapal. Mi test owu krótko pokazuje. Przed owu lekka, w owu mega, a na następny dzień już słabo. Mam krótką owu jak coś takiego istnieje![]()
Witaj stegosia! powodzenia! jesli chcesz dolaczyc do tabelki, to podaj daneW końcu mogę oficjalnie się przyznać - staramy się o kolejnego maluchaDużo zawirowań w życiu miałam w ostatnich dwóch latach, bo już wcześniej byśmy się zdecydowali z mężem... trzymajcie kciuki
Jakich testów owu używacie? Takich najzwyklejszych z apteki?
A wpiszesz mnie?
O zesz kurna [emoji16] ja mam tez 20-ki te zielone ...i wczoraj mialam kresje ale ta druga to rozowiutka ale dobrze widoczna czyli rozumiec ze konczyla mi sie owu???
A sluz pzezroczysty mialam Po koncu okresu...jakk przestala leciec krew tak zaraz potem bylam pelna sluzu i temp byla wysoka. Teraz jest 3 dzien jak temp sie obnizyla.
Chyba ochujeje hehhe
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Dziekuje kochana,dopiero zobaczylam odpowiedz. A wiesz ze zastanawiala mnie ta temp hehee az myslalam czy wszystko dobrze ze mna [emoji16][emoji16] nigdy nie czailam z ta temp. i z szyjka [emoji39][emoji39] ale jesli mowisz ze jeszcze nie bylo to ci ufam hihiJeśli temp masz nadal na niższym poziomie to owu jeszcze nie było. W dzień owu jeszcze temp może trochę spaść, ale w dzień po owu zaczyna rosnąć![]()
Fajnie, możemy porównać jak to wygląda z testami u innych. Właśnie dla celów testu zrobione świeżaczkiDzisiaj zrobie po pracy test owu, zrobie fote i wam wysle. Pewnie mi sie nie udało w tym cyklu, to bedziemy mieli materiał edukacyjny do porownania![]()
. Wczoraj na teście ouw była trochę słabsza, dziś prawie dorównuje prawie testowej . Obydwa testy to 20