reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Yesenia wysyłam co priva.

Słaba i mnie też tak jest . Cała trójka uwielbia ze mną gadać... dla mnie są jak otwarta książka.. zawsze wiem o co zapytać...i w jaki sposób... a rozmowy z nastolatkami są mega ciężkie... Maz się śmieje że ze mnie jakieś medium jest bo zawsze przewidze ich ruch i zachowanie.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Mmmm lody! [emoji4] Zaraz J do sklepu jedzie to zamówię [emoji4]

Fabimama pewnie im bardziej nastoletnie nastolatki tym ciekawiej [emoji2] super, że masz z nimi taki kontakt!

Lux umęczą cię te mdłości, ale piękna nagroda cię czeka[emoji4]

przez przypadek weszłam na forum, gdzie piszą ciężarne mieszkające w uk i trochę mnie zszokowało, że zwykłych witamin nie można kupić w aptece, i że nie można doprosić się wizyty u lekarza - położna ma wystarczyć...
mamy tu w Polsce świętą wolność... prawo wyboru lekarza - nfz lub prywatnie, witaminy jakie sobie życzysz jeszcze ci farmaceuta doradzi...
dobrze jest mieć wokół normalny świat - może biedniej ale przynajmniej sama decyduję

przez przypadek weszłam na forum, gdzie piszą ciężarne mieszkające w uk i trochę mnie zszokowało, że zwykłych witamin nie można kupić w aptece, i że nie można doprosić się wizyty u lekarza - położna ma wystarczyć...
mamy tu w Polsce świętą wolność... prawo wyboru lekarza - nfz lub prywatnie, witaminy jakie sobie życzysz jeszcze ci farmaceuta doradzi...
dobrze jest mieć wokół normalny świat - może biedniej ale przynajmniej sama decyduję
amen!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry