reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Magoo, ja też w depresji... Śpię po 12h/dobę, wieczorami zasypiam jeszcze na drzemkę... Nawet nie mam na nic siły... W domu robię, bo muszę. Nic nie sprawia mi radości. Z dobrego funkcjonowania wpadłam w wegetację... Wszystko straciło dla mnie sens.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
uuuuu dac Ci kopa na rozped? obudz sie i czekaj na moja wizyte, zaraz sie obudzisz!!!!!

reklama
Mi się zaczyna śluz plodny i się zastanawiam co ze staraniami...chce jak najszybciej A z drugiej strony rozsądek podpowiada poczekaj jeszcze miesiąc ...boję się jak się nie uda i na żelaznym zestawie to co dalej bedzie[emoji53]narazie żyje nadzieja i boję się ze ona zostanie mi odebrana[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha ja też staram się o pierwsze.
Lux powodzenia na wizycie, będziemy razem się stresować, tylko w inny sposób... :)
Magoo rozkrecilo się czy to jednak nie @ ? Trzymaj się kochana !

Mi się zaczyna śluz plodny i się zastanawiam co ze staraniami...chce jak najszybciej A z drugiej strony rozsądek podpowiada poczekaj jeszcze miesiąc ...boję się jak się nie uda i na żelaznym zestawie to co dalej bedzie[emoji53]narazie żyje nadzieja i boję się ze ona zostanie mi odebrana[emoji53]

Biedna... Nie masz dużo czasu na przemyślenie a to niełatwa decyzja domyślam się...
Każda z nas tu z miesiąca na miesiąc żyje nadzieją...

Hej dziewczyny. Od wczoraj wieczora nie wxhodzilam na forum. Dopiero teraz przezytalam.. i nie wiem co wam odpisac... jest mi was bardzo szkoda, przykro, ze tak bardzo musicie cierpiec w walce o wasze malenstwa. Jak czytam to czuje wasz zal i rozgoryczenie. Wracam myslami do czasow kiedy ja czekalam....56 cykli... przypominam sobie o tym duszącym uczuciu, o tym kamieniu na sercu i scisku w zoładku... o tych wylanych lazach, niewypowiedzianuch zalach i ogromnym cierpieniu.
I powiem szczerze, że zastanawiam sie czy powinnam byc z wami tu na tym forum, bo problemy kazdej z Was po stokroc wieksze od moich i kest mi wstyd, ze moim problemem jest to czy starac sie czy jechac na wakacje...

Sciskam Was mocno, noe poddawajcie się w walce o wasze marzenia..

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

przemysl se to na spokojnie, zebys nie zalowala, ze sie pospieszylas lub cos

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry