reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej! Mnie znowu wciągnął weekend, a później praca. A tutaj na forum produkcja trwa i trwa :D

Lux pamiętam o Twojej wizycie. Kciuki trzymam!

Czy przez ostatnie dni pojawiły się nowe kreski? :D

Miłego dnia wszystkim!

reklama
Dzień dobry!

Wstałam , pierwsze o czym pomyślałam to co słychać na forum. Szybko telefon do ręki, wchodzę na forum czytam i wielki smutek mnie ogarnął. Lecę myc włosy bo na rano do pracy, cały czas myślę o tym co przeczytałam , płakać mi się chce. Myślałam co mam napisać. Odpaliłam komputer, czytam jeszcze raz i samo mi się płacze. Tak mi strasznie przykro że tyle z nas cierpi i widzę jak te starania nas wykańczają :hmm:

PanaKotka nie wiem jak Cie pocieszyć bo zapewne żadne słowa nie zdołają . W tym co piszesz widzę też siebie z tym że ja akurat nie mogę spać , bo ciągle myślę, analizuję , planuję i wszystkim się martwię . Kochana musisz wierzyć że się uda i stanie się cud, nie wiemy co stanie się dziś czy jutro. Zawierzaj się Temu na Górze , on wie co robi chociaż wydaje się nam że nas nie słucha. Pisałam już że dużo pomogła mi modlitwa do św. Józefa, może spróbuj . Kiedyś przeczytałam też książkę "Moc Uwielbienia " również bardzo mi pomogła. Trzymaj się i nie dawaj smutkom.

Magoo myślami cały czas z Tobą :blink:

Ja też nie wiem jak będę się zachowywała około 7-8 maja , co zrobię jak mi się znów nie uda , chciałabym to przyjąć ze spokojem , zaczynam się tego uczyć...

Miłego dnia

Yesenia, problem w tym, że ja nie wierzę już w jakichś tam na górze... Moje życie, od samego poczęcia to pasmo ciągłej walki o to, by normalnie żyć... Spotkały mnie takie rzeczy, o których inni tylko słyszą z opowieści, a jedyne, co dobrego mnie w życiu spotkało, to mój mąż. Myślałam, że przy nim mój los się odmieni. Ale niestety moja czujność została uśpiona, żeby potem przywalić z podwójną siłą... Jestem już bardzo zmęczona tym wszystkim.
Ale dziękuję Ci, że próbujesz mnie pocieszyć. Mnie pocieszyłaby tylko jakaś nadzieja w leczeniu. Jakaś diagnoza, jakieś nowe szanse... A na to nie mam co liczyć teraz.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie też pogoda do bani, humor do niczego.
Dzisiaj jakoś mi się zebrało na rachunek sumienia i dochodzę do wniosku ze jestem w czarnej d**pie [emoji53]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry