Elodia
Fanka BB :)
Hehe cycki mi też nieco urosły. W weekend polecę po większy stanik chyba.Ale cycki rosną mi strasznie nowy stanik który kupiłam gdzies miesiąc temu obciska mnie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehe cycki mi też nieco urosły. W weekend polecę po większy stanik chyba.Ale cycki rosną mi strasznie nowy stanik który kupiłam gdzies miesiąc temu obciska mnie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia DziewczynyJa 26dc :-)
![]()
![]()
Tak w piatek bo ide do endo ale watpie ze ujrze 2 kreski. A Ty jak dlugie masz cykle?
28 niby, ale bywało że miałam i 25 a i też zdarzyło się 33. czasem 1 dzien wczesniej, lub pozniej. Ale zawsze myślałam,że to regularne
my też czekamy z TobąCzekam juz laski pod gabinetem, ludzi nak zwykle masa... mam nadzieje, ze wejde teraz ja![]()
P)rzy tym zabiegu musisz miec robiny rendgen po wpuszczeniu kotrastu i to boli najbardziej ... mi nie byli w stanie zrobic zdjecia bo zwinęlam sie z bólu. Na kracie informacyjnej mialam że drożne a moj gin zapytal gdzie zdjecie , A Ja odp , że nie mam , bo raczej nie byli w stanie mi go zrobić , bo zwinęłam sie z bólu... wtedy dodał to wynik tego nie jest wiarygodny . Skoro tak bolało i nie ma zdjecia to były nie drożneEwarut w sumie nawet się nad tym nie zastanawiałam tak od razu założyliśmy że tam gdzie nas lekarz skierował i to on by zabieg przeprowadzał
No zobaczymy. Caly czas sie czuje jakbym miala zaraz @ dostac :-/Powodzenia Dziewczyny![]()