reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bede trzymać kciuki aby to był cień zamieniający sie w wielka krechę :)
Dziekuje kochana, trzymaj mocno bo sie przyda :)

Co do Twojego pytania. Po pierwsze powtorze bete jutro lub we wtorek. Po drugie kiedys tak.mialam. okres.dostalam po 46 dniach. Oczywiscie ciazy nie bylo, jak juz mialam isc do lekarza, to nagle @ sie pojawila. Trzymam.wiec kciuki, za ciaze , a jesli nie, to mam.nadzieje ze to zadne problemy zdrowotne :*

reklama
Dla mnie to serio dziwne o_O wg kalendarzyka zaraz @ powinna ci się skończyć a tu jeszcze nawet nie przyszła, nie wiem ja bym na twoim miejscu jutro powtórzyła może betę i jak wyjdzie negatywna to może idź do lekarza ?
No tak zrobię ale myślisz , ze jest szansa zeby beta nie wyszła ? W sumie jeśli doszło do zapłodnienia 21 to pewnie dopiero dochodzi do zagnieżdżenia . Tylko tak od razu @ by sie zatrzymał ? Boże czemu to wszustko takie skomplikowane .
Nic nie zapowiada mi nadejścia @ ...

Cześć dziewczyny. Czytam Was w wolnych chwilach i niestety nie nadążam żeby wszystko ogarnąć. Ta samą wiadomość zamieściłam na lipcówkach.
Od paru dni źle się czuję. Budzę się o 6 ze zgaga, mdłościami. A na dodatek pobolewa mnie prawy jajnik. Dzisiaj chyba mam gorączkę. Chyba bo termometr pokazuje że nie a czuje że mam czoło gorące. Nie wiem może się przeziębiłam.. Obawiam się najgorszego. Trochę naczytałam się,że może to być zapalenie jajnika a nawet ciąża pozamaciczna, tyle że to za wcześnie. Piszą że też moze to być normalny ból fizjologiczny związany z powiększaniem się macicy ale w to wątpię....no i jestem załamana. :-/// we wtorek idę do lekarza.

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Czytam Was w wolnych chwilach i niestety nie nadążam żeby wszystko ogarnąć. Ta samą wiadomość zamieściłam na lipcówkach.
Od paru dni źle się czuję. Budzę się o 6 ze zgaga, mdłościami. A na dodatek pobolewa mnie prawy jajnik. Dzisiaj chyba mam gorączkę. Chyba bo termometr pokazuje że nie a czuje że mam czoło gorące. Nie wiem może się przeziębiłam.. Obawiam się najgorszego. Trochę naczytałam się,że może to być zapalenie jajnika a nawet ciąża pozamaciczna, tyle że to za wcześnie. Piszą że też moze to być normalny ból fizjologiczny związany z powiększaniem się macicy ale w to wątpię....no i jestem załamana. :-/// we wtorek idę do lekarza.

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie denerwuj się i nie czytaj tych ciulstw w Internecie. Bądź dobrej myśli [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej słoneczka.
Powiedzcie mi kochane , wiem , ze to moze irracjonalne ale po ilu dniach Beta wychodzi pozytywna ? Okresu 5 Dzien nie ma , nigdy tak nie miałam . Cycki bolą strasznie od ponad 2 tygodni . Moze ja zaszłam w ciąże 14 albo 21 listopada i jeszcze nie doszło do zagnieżdżenia ?
Na dole kalendarzyk ? .... nie wariuje . Po prostu przez swoje 32 lata nigdy nie spóźnił mi sie okres nawet 2 dni .
Mi sie wydaje,ze powinnas zatestowac albo powtorzyc bete bo jednak mialas ponad jeden a normalnie jest okolo zera wiec moze sie cos zaczyna, kumpela ja kposzla miala 0,8 a potem jej rosla i okazala sie ciaza ;) powodzenia

Witam sie w niedziele!
Rozlozylo mnie calkiem to przezieienie i leze na kanapie z synusiem i ogladamy tv, pewnie wczorajsze zakupy jeszcze pogorszyly sprawe :(
@Dagaa11 kochana moj test dzis z rana 25dc (wiem,ze za wczesnie ;) ) 3 dni przed @ wygladal tak samo ale u mnie to raczej widze,ze to jest miejsce gdzie powinna byc ta kreska mocniejsza poprostu, wiec sie nie nakrecam a brzuch mnie boli i ogolnie wszystko jak na grype i sie nie nakrecam , powtorze test we wtorek pewnie, zobaczymy co bedzie, jesli sie nie uda jeden miesiac odpuszczam Clo bo tak mnie po nim wysypuje,ze masakra, czasem niby tez po odstawieniu mozna zaskoczyc ;) i taka mam nadzieje.
@Ewarut a ty kiedy testujesz bo jedziemy tak samo ?

@Dagaa11 zobacz to mój dzisiejszy.
IMG_20171126_131040.jpg

Kurde nic nie widac na tym zdjeciu :(

Załączniki

• IMG_20171126_131040.jpg
    IMG_20171126_131040.jpg
    879,4 KB · Wyświetleń: 463
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć