reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Widzę, że dzisiejsza niedziela sklania was kolezanki do jakis skrajności=) =)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Ale mozliwe tez, ze nie. :) tak jak pisalas masz jeszcze tydzien :* wtedy zrobisz normalny test ciazowy i mam nadzieje, ze ujrzysz dwie tluste krechy. :)
Dokładnie, chociaż ciężko mi uwierzyć że mogło by się udać. Poczekam grzecznie tydzień, i w następną niedzielę będę już wiedziała, ale szykuje się psychicznie że i tak ujrzę tylko jedna kreseczkę

Hej ja mam doła myślę że nigdy mi się nie uda przez te Pco
Nie martw sie, uda sie. Ja tez mam, a w liopcu zaszlam w ciaze. Poronilam niestetu ale nie mialo to nic wspolnego z policystycznymi jajnikami, wiec da sie !

A moj wlasnie wrocil do domu, pokazalam mu ten nieszczesny test i tez widzi ten cień cienia... chyba wolalabym, zeby go nie zauwazyl, bo tak znowu narobilam sobie nadzieje...

Nie martw sie, uda sie. Ja tez mam, a w liopcu zaszlam w ciaze. Poronilam niestetu ale nie mialo to nic wspolnego z policystycznymi jajnikami, wiec da sie !

A moj wlasnie wrocil do domu, pokazalam mu ten nieszczesny test i tez widzi ten cień cienia... chyba wolalabym, zeby go nie zauwazyl, bo tak znowu narobilam sobie nadzieje...
Chyba nic nas nie ratuje jak czas,czas i jeszcze raz czas... Musimy czekać

Chyba nic nas nie ratuje jak czas,czas i jeszcze raz czas... Musimy czekać
Dokladnie. Tylko, ze to czekanie jest taaaaaakie trudne :(

Mnie wychodzą testy owu negatywne :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie kiedys szukalam na ten temat informacji i roznie bywalo- niektorym kobietom w ciazy wychodzily innym nie. Ale jestem.zdania, ze testy owulacyjne sa do sprawdzania owulacji, ciazowe- do wykrywania ciazy i po coś ten podzial jest :)

reklama
Dokladnie. Tylko, ze to czekanie jest taaaaaakie trudne :(

No wlasnie kiedys szukalam na ten temat informacji i roznie bywalo- niektorym kobietom w ciazy wychodzily innym nie. Ale jestem.zdania, ze testy owulacyjne sa do sprawdzania owulacji, ciazowe- do wykrywania ciazy i po coś ten podzial jest :)
Tez czytałam, nie ma co się sugerować testami ovu, jednym przed @ wychodzili pozytywne i ciąży nie było a innym i ten i ten pozytywnie lub odwrotnie oba negatywnie, lub tylko negatywny ovulacyjny. Jak wychodzi blada kreska przed @ to nie ma co się sugerować, bo po ovu aż do @ tak mogą wychodzić nawet jak ciąży nie ma.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry