Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i super moze wlasnie Ci sie udalo, trzymam kciuki@monia36 no ja juz sama nie wiem. Ja tez myslalam, ze u mnie to miejsce lini testowej, ale mam w jednej rece ten test dzisiejszy, a z drugisj ten czwartkowy z tej samej firmy i na tym czwartkowym nie ma zadnego sladu kreski testowej. Wiem, ze to slabe tlumaczenie i wkrecanie sobie, ale wlasnie to porownywanie tych testow jakas nadzieje mi robi i metlik.jednoczesnie![]()
Mi nie wolno nic powiedzieć bo zaraz muszę sama sprawdzić,a później się nakręcam
a do @ mam tydzień więc to wcześnie no ale zrobiłam owulacyjny i odrazu wyszła taka blada kreska. Nie no palne się w łeb chyba koniec, muszę tydzień czekać i zająć czymś innym głowęKochana, ja takie zawsze mam przed okresemNawet nie odczekalam wcześniej 10minut jak pisze na opolakowaniu teraz po 10minutacch wygląda tak
To możliwe że i u mnie tak też jest :/Kochana, ja takie zawsze mam przed okresem![]()