reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Szuflada psychopaty:
1512673319-e0a3baaf9dc5578a-aaaaaa.jpeg

[emoji23]
Haha u mnie to samo . Momentami stary patrzy na mnie dziwnie :)

Ja się trzymam tego, że jak nie ma @, jest nadzieja. A jak się czujesz? Na @?
Dzis wogole mnie brzuch nie boli a wczoraj i przedwczoraj troche bolalo. Zazwyczaj tez piersi przed @ mnie bola a tu wcale nic nie boli.
A gdy by mialo cos byc to chyba by juz test choc cien cienia pokazal a tam nic,nul,zero.

Dzis wogole mnie brzuch nie boli a wczoraj i przedwczoraj troche bolalo. Zazwyczaj tez piersi przed @ mnie bola a tu wcale nic nie boli.
A gdy by mialo cos byc to chyba by juz test choc cien cienia pokazal a tam nic,nul,zero.

Czasami testy wychodzą pozytywne kilka dni po terminie spodziewanej owu. Poniżej wykres z danych aplikacji FertilityFriend, że 100% pozytywów było dopiero 4 dni po terminie.

Nie chcę rozbudzać nadziei, ale mała szansa jest.

5512b0d7f804f484fb57d55567a1c3fd.jpg

reklama
Do góry