Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hejo! Pisałam kilka dni temu, że straciłam fasolkę. Nie skończyło się na tym. Krwawienie nie ustawało, pojawił się ból. Diagnoza: ciąża pozamaciczna. Jestem teraz 3 dni po usunięciu jajowodu. Więc wracać do gry będę z szansami pomniejszonymi o połowę. Ponoć jajowód był nieprawidłowy. Martwię się tylko, co z drugim...
Teraz już jest ok, cieszę się, że po wszystkim, ale za mną 2 tygodnie ostrego stresu. Pamiętacie, jak się cieszyłam z dużego przyrostu bety przed świętami? O kant tyłka tę betę rozbić, u mnie nie oznaczała prawidłowej ciąży.
Wypoczywam sobie teraz i trzymam kciuki za Wasze kreseczki. Ja na razie nie mam ochoty wracać do gry a i tak mam zakaz.![]()
Nie pamiętam jak się to fachowo nazywało, ale chodziło o to, że jej organizm traktował ciążę jako zagrożenie dla niego i robił wszystko, żeby się jej pozbyć. (Z tym się już kiedyś spotkałam, ale nie aż na taką skalę, jak u niej) coś na zasadzie jak walczy z wirusami podczas przeziębienia.15 razy ? Czegoś takiego jeszcze nie slyszalam ale znaleziono przyczynę tych poronien? Medal się jej należy! !dla męża też
Kasienka dziekuje :* strasznie bym chciala zeby mnie porzadnie przebadali i znalezli przyczyne. Boje sie ogromnie kolejnej straty ale rownoczesnie nie moge sie doczekac kolejnych staran... tak mocno pragne tego dziecka. I jakkolwiek to zabrzmi, jestem gotowa przejsc przez kolejne poronienia jesli w pewnym momencie sie uda i donosze zdrowe dziecko.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w lutym kończę 33 i nie czuję się za stara...Ja będę miała 31 przy porodzie, tylko okaże się czy już skończone czy nie bo termin mam różny z moimi urodzinami o kilka dni i jakoś nie czuję się stara jak na pierwsze dziecko![]()
A przypomnij masz juz dzieci?Spoko dziewczyny. Ja fizycznie mam 29 a czuje sie na ponad 40zawsze chcialam urodzic wszystkie dzieci przed 30 skoro wczesnie zaczelam no ale chyba mi sie jednak juz nie uda. Ba, raczej na pewno sie nie uda. No ale coz, nakwyzej sie mi troche wydluzy macierzynstwo
Mmie ostatnio spoznil sie okres 4 dni ale niestety przyszedł....oczywiscie u Ciebie moze sie nie zjawic, czego Ci zycze[emoji4]Hejka spoznia mi sie @3dzien, kluja mnie jajniki raz prawy i lewy i czuje takie ciagniecia w dole brzucha, robilam test w dniu @ale wyszedl negatywny do konca niewiem kiedy byla owulka powtorze test za kilka dni, myslicie czy jest nadzieja? czy mialyscie podobnie
Ja pierwsze urodzilam majac 33 lata i urodzilam go w trzy godziny bez zadnych komplikacji a 6 tygodni pozniej juz przebieglam pierwsze 5km[emoji4] teraz za rowny tydzien koncze 40 lat i staram sie o kolejne dziecko a czuje sie lepiej i mlodziej niz kiedy mialam 30 lat[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]Spoko dziewczyny. Ja fizycznie mam 29 a czuje sie na ponad 40zawsze chcialam urodzic wszystkie dzieci przed 30 skoro wczesnie zaczelam no ale chyba mi sie jednak juz nie uda. Ba, raczej na pewno sie nie uda. No ale coz, nakwyzej sie mi troche wydluzy macierzynstwo