Kasienka3b
Fanka BB :)
I przykro mi ze negatyw ale poki @ nie ma to zawsze madzieja jest. Ja w niedziele ujrzalam 1 kreske.Ja miałam prolem z PRL. Zorbilam test dzisiaj chodź nie z porannego i dzień przed spodziewana @ ale niestety negatyw![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I przykro mi ze negatyw ale poki @ nie ma to zawsze madzieja jest. Ja w niedziele ujrzalam 1 kreske.Ja miałam prolem z PRL. Zorbilam test dzisiaj chodź nie z porannego i dzień przed spodziewana @ ale niestety negatyw![]()
A robilas jakies konkrerne badania na prolaktyne? Bo musze tez zbadac.
Kochana jesteś? U nas po staremu, jak co miesiąc. A co u Ciebie?Witam ponownie, jak na drugiej części meczużyjeta? coś tu smutno
![]()
Smutno bo się powyprowadzałyście i nie dajecie znaku życia, a na drugim forum czasem fajnie czasem nie, nie to samo co z wami!Witam ponownie, jak na drugiej części meczużyjeta? coś tu smutno
![]()
Tak właśnie, ale z nudów się i tam pisze.Witam się i ja[emoji16] drugie forum jest tak porypane , ze szkoda gadać...