NeSSi
Moderatorka
I wzajemnie
Oj jak mi się dzisiaj do pracy nie chce iść ... jakiegoś lenia mam, że hej. Mogłabym przespać dzisiaj cały dzień.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powinna wyjsc, choc wiesz roznie to jest hehehCześć dziewczyny. U mnie też dziś piękna pogoda. Jakoś tak jestem nawet zmotywowana do dzialania. Często oczekiwania przeskoczył na jednocyfrowy. Już po głowie mi chodzi czy nie zrobić tej bety tak w 26 dc. Bo przecież to 12 dni od teoretycznej owu
Miłego dnia[emoji9]
Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom
no ja juz kosiarki mam przed sklepem i slonce zaczyna mi na budynek grzac, wiec wylacze piecyk i otworze drzwi, bo rano to mega zimno tu jak przyjezdzamEj, no nie wiem. Spałam całą noc i wydawało mi się, że jestem wyspana. A teraz zamulam
Zaraz ruszę tyłek i coś w domu zrobię. Wypiję kawkę i będę pracować. Taki plan na dziś