KatarzynkaBe
Fanka BB :)
Ja mam go mase. ..leci jak z kranu fuj.Dziewczyny a czy ogromna ilość białego gęstego bez zapachowego śluzu coś oznacza?? Nigdy go nie miałam przed @ w takich ilościach...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam go mase. ..leci jak z kranu fuj.Dziewczyny a czy ogromna ilość białego gęstego bez zapachowego śluzu coś oznacza?? Nigdy go nie miałam przed @ w takich ilościach...
Pierwszą betę zrobiłam w poniedziałek czyli 8 dni po i wyszło <0,1 :/ mam nadzieję że tamta beta była zbyt szybko zrobiona i teraz coś wykaże...
A jak miałaś te 46 to ile po owulacji byłaś? Ja panikę bo ostatnio skończyło się źle.Gratulacje! Ja bym się na Twoim miejscu nie martwiła. Ja jak zrobiłam pierwsza betę to miałam 46. A po dwóch dniach pięknie przyrosła i po kolejnych dwóch dniach tak samo!Powinnaś się cieszyć
a swoją drogą ile teraz się starałaś?
Gratuluje!Co Wy na to? U mnie z jednej strony euforia a z drugiej strach...bo znowu nisko...ale terminu @ jeszcze w sumie nie było. .. :-(
A jak miałaś te 46 to ile po owulacji byłaś? Ja panikę bo ostatnio skończyło się źle.
Jeszcze bole mam takie jak na okres co jakiś czas ale z przyjemnych rzeczy to mam smak na lody i ogólnie jem jak prosiak![]()
Robiłam w środę i też negatywny :/ ale o czułości 25 mlu/ml i ok 12 w południe8 dni po to faktycznie mogło być za wcześnie. A test sikany robiłaś?
Ja pół roku temu poronilam w 7 tygodniu... Ale wtedy nie miałam pojęcia że w ciąży jestem... Dowiedziałam się w szpitalu.Trzymam kciuki żeby tym razem wyszedł wielki pozytyw!
Ja jak sobie pomyślę że już bym była w 18 tygodniu ciąży to aż mnie serce boli.