bertha
Fanka BB :)
No i niestety tak jak sądziłam znów się nie udałobeta <0,1 w 12dp
Buuu, szkoda....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i niestety tak jak sądziłam znów się nie udałobeta <0,1 w 12dp
Do dziela do dzielaDziewczyny trzeba myśleć pozytywniekazdej z nas sie uda, jestem pewna
a teraz zmykam pod prysznic i do dziela
![]()
Powinnam ale od wtorku wracam do pracy ...pracuje od 7...lab tez czynne od 7 :'( a nie chce znowu podskakiwac dyrekcji.Nie będziesz robić powtórki w tym samym miejscu? Zeby było do porównania.
Biedactwo :-(
Nie może być :-( długo czekałas na te wyniki. ... biedactwo , nie ma mowy o przyszłym roku kochana dacie rade :* przykro mi naprawdęNo i niestety tak jak sądziłam znów się nie udałobeta <0,1 w 12dp
Agnesis na pewno bedzie szczesliwa, bede mocno trzymac kciuki za CiebieVictoria my się ogólnie często przytulamy, ale w obie ciążę zaszłam z pojedynczych sexow, kiedy nie było czasu na regularne bzykanko[emoji14]niestety donosiłam tylko jedną ciążę, ale wiem, że za chwilę znów będę w ciąży i tym razem wszystko będzie już szczęśliwie![]()