reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dobra dobra, będziesz się cieszyć jak głupia ;) a my razem z Tobą ;)
Maz wlasnie zastosowal na mnie terapie odkorkowywujaca =D Moze pomoże=D hhahaha

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

No, wróciłam do domku, czas brać się za obiad. Dziś szybko i bezboleśnie spaghetti bolognese bo już za mną chodzi [emoji7] jestem taka głodna że zaraz umrę. Kanapki zjadłam na pierwszej przerwie o 9 i od tego czasu nic! Co do testów to ja zawsze dawałam tyle kropelek ile kazali bo bałam się, że zaleje większą ilością

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki @O'Hara, to pewnie jak pisała @agrafka07 @ już się u niej rozhulała... chociaż ja to zawsze mam nadzieję, że może jednak jakiś zwrot.

Hej dziewczyny! @Beenka @O'Hara dzięki za pamięć, dostałam powiadomienia, że o mnie wspominacie. Otóż ruszyła akcja przedświąteczna, która mnie mocno angażuje i nie mam obecnie czasu na forum.
@Beenka, masz słuszną nadzieję - @ się nie rozhulała, skończyło się na czwartkowych plamieniach. Skreśliłam wówczas swoje szanse więc ciężko mi teraz uwierzyć, że @ nie przyjdzie. Pewnie jeszcze dziś się zjawi. ;/ Na razie spóźnienie jest jednodniowe.

Hej dziewczyny! @Beenka @O'Hara dzięki za pamięć, dostałam powiadomienia, że o mnie wspominacie. Otóż ruszyła akcja przedświąteczna, która mnie mocno angażuje i nie mam obecnie czasu na forum.
@Beenka, masz słuszną nadzieję - @ się nie rozhulała, skończyło się na czwartkowych plamieniach. Skreśliłam wówczas swoje szanse więc ciężko mi teraz uwierzyć, że @ nie przyjdzie. Pewnie jeszcze dziś się zjawi. ;/ Na razie spóźnienie jest jednodniowe.

A czemu nie sikasz?

To ja bym zrobiła test. Skoro plamienia były w czwartek a @ nie przyszła bo może jest szansa że to było zagnieżdżanie i fasolka już rośnie :* w każdym bądź razie bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie !

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry