Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja zaczynałam ciąże z Mają od 52 kg. W tym momencie waga się waha i jest 50-51 kg. Przy 158 cm wzrostu.Dziewczyny przestańcie ciaża to nie czas na myślenie o wadze. Faktycznie wszystko z głową, ale przyjemnoścu też nam się trochę należy. Ja chce wrocić do wagi 58 przy 165
Oj tam ja w drugą ciążę zaszłam pół roku po CC [emoji6]Ja dziś śluz płodny i tak mnie jajnik boli, że gwiazdki widzę. Chyba pierwsza owu po porodzie. Więc pewnie za 2 tyg po 7 miesiącach po porodzie przyjdzie @.
Szkoda ze już starać się nie możemy [emoji23][emoji23]
Oj tam ja w drugą ciążę zaszłam pół roku po CC [emoji6]
Ale w sumie nie polecam tak szybko
U mnie teraz była różnica dokładnie 4 lat i 8 dni.Oj to faktycznie. U mnie też trzecie CC ale już różnica 6lat jest, w wrześniu 6,5 będzie więc już spokojnie chyba mogę rodzic
O 16.00Paulina gratuluję! Czyli synek będzie tak? Cudownie [emoji173]
Maliina jutro o której wizyta? Zaciskam kciuki, powodzenia.
Paulina gratuluję i oby tak dalej. Masz jakąś fotkę synka?Hejkaja po wizycie
brzdąc waży 153 gramy, nie wiem ile mierzy bo lekarz stwierdził, że teraz już będzie go ważył
tak, tak moje przeczucia o różu muszą odejść w niepamięć
![]()
Znowu się uspokoiłam na tydzieńno i zaczynamy odpoczywać bo mam zwolnienie
![]()