Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ale tez mieliscie stan zapalny? Mam 3 zdj jak to u nas wygladaloMallina moj tez mial takiego paluszka i minelo po 4 miesiacu. Nie robilam kompletnie nic poza masowaniem.
Nie kochana pisalam juz kilka razy ze on sie taki urodzil.. Wzbudzil nasza ciekawosc paznokiec ale nie byl czerwony wiec obserwowalismy. Pozniej jak juz podszedl stanem zapalnym to mu obcielam prosto tylko w tym miejscu gdzie sie wrastal i po 2 dniach sladu nie bylo ale odrastal i znow sie wrastal do tego tez dosc mocno z boku sie wbijal.@Maliina a nie za krotko mu obcielas paznokcia ? Ja mam wlasnie takie cos wtedy. Nie moge obcinac na okroglo tylko na prosto
Aa to pewnie mi umknelo. Mysle, ze sie zagoi i jesli nie bedzie krotko obcinany powinno byc okNie kochana pisalam juz kilka razy ze on sie taki urodzil.. Wzbudzil nasza ciekawosc paznokiec ale nie byl czerwony wiec obserwowalismy. Pozniej jak juz podszedl stanem zapalnym to mu obcielam prosto tylko w tym miejscu gdzie sie wrastal i po 2 dniach sladu nie bylo ale odrastal i znow sie wrastal do tego tez dosc mocno z boku sie wbijal.