reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Paulina... Bzdura... Tzn jest ziarenko prawdy, ale na tym etapie nie wychwycisz tego. Nie ma takiej opcji. Autyzm zaczyna się diagnozować koło 2 roku i na to składa się wiele cech,a nie tylko brak gaworzenia. Łapie kontakt wzrokowy ? Uśmiecha się ?
Poza tym tak jak liczba mówi jemu się liczy wiek skorygowany we wszystkim.
Łapie kontakt i uśmiecha się :)

reklama
Kupilismy spacerówkę bo byly imieniny patiimaks i byl rabat 15% wiec 160zl zaoszczędzilisny. Narazie tylko przymiarka byla. Jeszczr wciskamy sie do gondoli.

IMG_20190913_170956.jpg

W sobote bylismy na weselu siostry M i juz dawno nie pamietam takich tańców do 4 rano.

Dzis zrobilam kolejny tatuaż :p
IMG_20190917_120135.jpg

Od 1 sierpnia jestem bez zatrudnienia i do dzis przez pracodawcę nie otrzymalam zasiłku macierzynskiego... Porazka..

Kupilismy spacerówkę bo byly imieniny patiimaks i byl rabat 15% wiec 160zl zaoszczędzilisny. Narazie tylko przymiarka byla. Jeszczr wciskamy sie do gondoli.

Zobacz załącznik 1023531
W sobote bylismy na weselu siostry M i juz dawno nie pamietam takich tańców do 4 rano.

Dzis zrobilam kolejny tatuaż [emoji14]
Zobacz załącznik 1023532

Od 1 sierpnia jestem bez zatrudnienia i do dzis przez pracodawcę nie otrzymalam zasiłku macierzynskiego... Porazka..
Fajny tatuaż :) też myślałam, ale chyba się nie zdecyduje panikara ze mnie ;p

Dziewczyny jak się nazywa Pani od nauki wiązania chust ? Albo ewentualnie jestem w stanie to ogarnąć z YT ? [emoji848] I jaką chustę polecacie na początek? [emoji848]

My po pierwszym motaniu z YT ale zdecydowanie musimy poprawić ułożenie małej bo ona za sztywna w plecach - musi byc bardziej skulona. Ale kangurek to zdecydowanie od zawsze nie moje ulubione motanie :/ wole kieszonkę.
IMG_6801.jpg

reklama
U nas była proba kaszki. To nic ze maly ma ja dodawana do butelki na noc i w takiej plynnej postaci wypija.. Wazne ze z kochanej buteleczki moj ssak mały.
3 zdj mówiące wszystko :
przed,
IMG_20190919_113811.jpg

trakcie
IMG_20190919_114605.jpg

i po :D
IMG_20190919_114610.jpg

Zaliczylismy wczoraj testowy spacer w nowej "furze" i maly zasypia szybciej niz sie spodziewałam ze to mozliwe.. Jak mnie nie widzi jest lepiej a w gondoli ma w zasięgu wzroku i trwa to znacznie dłużej.
IMG_20190919_172822.jpg

Do góry