MalaMi24
Fanka BB :)
Dziekuje kochana [emoji7][emoji8][emoji8]Widzę to Kochana! Po cichu gratuluję!!! I trzymam kciuki za betę :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziekuje kochana [emoji7][emoji8][emoji8]Widzę to Kochana! Po cichu gratuluję!!! I trzymam kciuki za betę :*
Przez rok pochodziłam na luzie bo cykl miałam rozjechany, okres raz na trzy miesiące.. teraz jak uregulowalam hormony, tarczyce, mam w końcu owulacje od 3 cykli to nie wychodzi... Ręce opadają...Doskonale Cię zrozumiem . Ja zaczynam każdy objaw wmawiać sobie że to na ciążę itp. Nie potrafię nie myśleć i wyluzować zwariować można
Mam to samo dziewczyny, nawet mężowi nie mówię że robię jakieś testy..Doskonale Cię zrozumiem . Ja zaczynam każdy objaw wmawiać sobie że to na ciążę itp. Nie potrafię nie myśleć i wyluzować zwariować można
Ja tak samo... Nic mu nie mówię..Mam to samo dziewczyny, nawet mężowi nie mówię że robię jakieś testy..
Też tak miałam aż do dziś już nie musiałam szukać tego cienia kreski.. Tylko wyszła odpiscilismy ten cykl i się udało oby było wszystko dobrze i na usg i na becie.Mam to samo dziewczyny, nawet mężowi nie mówię że robię jakieś testy..
Mam to samo dziewczyny, nawet mężowi nie mówię że robię jakieś testy..
mój udaje że go to nie rusza, żeby nie pogłębiać mojego doła, ale widze że też go to gryzieJa też nie. A jak dostaję@ to mój maż dostaje doła na 2 dni, że znowu nie wyszło.
Mój miał doła jak się dowiedział że koleżanka z jego pracy zaszła i powiedziała mu ze wcale nie chciała zajść w ciążę..Ja też nie. A jak dostaję@ to mój maż dostaje doła na 2 dni, że znowu nie wyszło.