Biedroneczka28
Fanka BB :)
Już teraz musi być tylko dobrze :*Też tak miałam aż do dziś już nie musiałam szukać tego cienia kreski.. Tylko wyszła odpiscilismy ten cykl i się udało oby było wszystko dobrze i na usg i na becie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już teraz musi być tylko dobrze :*Też tak miałam aż do dziś już nie musiałam szukać tego cienia kreski.. Tylko wyszła odpiscilismy ten cykl i się udało oby było wszystko dobrze i na usg i na becie.
Będzie dobrze ja odpuściłam jeden cykl wystarczył!:*:*I tego Ci życzę [emoji8] u mnie 2 dc, @ przyszła wieczorem. Już przebieram nogami do starań [emoji16][emoji16][emoji16]
Ja starałam się ponad rok. Myślałam że jestem bezpłodna. Miałam wysoką prolaktyne jeden cykl z castagnus odpuściłam i się udało:* głowa do góry!Ale.zazdroszcze wam tych cieni na testach :-( ja wkrecam sobie ze nie rusza mnie to że u mnie biel... Ale w głębi duszy oczywiście mam złudne nadziej ze jednak za szybko ten test zrobiłam.
Nie potrafię nie robić tych testów i nie myśleć, no po prostu nie potrafię....
Jak patrzę na twoje testy to wstąpiła we mnie nadzieję że mnie też się uda i też zobaczę u siebie te cudowne kreseczki.Ach nie mogę uwierzyć ok nie zalewam już was tymi moimi testami [emoji847]Zobacz załącznik 945507
Mam taką nadzieję bo mam obawy wiesz jak na usg już zobaczę że będzie wszystko dobrze to będę się jeszcze bardziej cieszyć [emoji7][emoji8]Już teraz musi być tylko dobrze :*
Zobaczysz kochana ja też długo naprawdę czekałam. Pamiętam jak płakałam mojemu mężowi że nie będę nigdy w ciąży. Trzymam za Ciebie kciuki z całego serca!:*Jak patrzę na twoje testy to wstąpiła we mnie nadzieję że mnie też się uda i też zobaczę u siebie te cudowne kreseczki.
Wow super!! Ja widzę kreseczki, u mnie zawsze takie bladziochy. Daj znać jak beta [emoji3590][emoji3590]25 dzień cyklu [emoji7][emoji7][emoji7] kochane powiedzcie że to ciąża?? Bo szaleje już z radości dziś idę do endokrynolog aż normalnie nie wierzę różową blada kreska!!!![emoji7][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 945480Zobacz załącznik 945481