L
Lad
Gość
O ile krwawa mery mnie w nocy nie odwiedzi, bo tak już czuję, brzuch mnie ciągnie dosyć mocno.
gdyby mnie dzisiaj piersi nie bolały to bym pomyślała, że zaraz dostanę @. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hahah [emoji23][emoji23] czyli jak wstanę o 7 będę już wszystko wiedziećA to spokojnie, długo nie będziesz czekać bo wstaje już o 5:30, zmierzę temperaturę i po tym od razu lecę robić test.![]()
Dokładnie.Hahah [emoji23][emoji23] czyli jak wstanę o 7 będę już wszystko wiedziećbędzie dobrze!
O jeszcze ładniej wygląda. Powiedziałabym nawet, że niemal takie same są kreski. Skleiłam Ci zdjęcia wszystkie po kolei od lewej przed wczorajszy, wczorajszy, dzisiejszy. Jest znaczna różnica.Dziś kolejny dzień i kolejny test dziś wynik po minucie już taki Zobacz załącznik 967297
O jeszcze ładniej wygląda. Powiedziałabym nawet, że raczej takie same są kreski. Skleiłam Ci zdjęcia wszystkie po kolei od lewej przed wczorajszy, wczorajszy, dzisiejszy. Jest znaczna różnica.
Zobacz załącznik 967301
Mam nadzieję, że to będzie już Twój ostatni cykl starań i się uda! <3 Trzymam kciuki!Ojej kochana dziękuję [emoji8] czyli jest szansa że owulacja się zbliża i powinna być może w środę
Mam nadzieję, że to będzie już Twój ostatni cykl starań i się uda! QUOTE]