No i fajnieNo i los się choć odrobinkę do mnie uśmiechnął, idę jutro do pracy.Na razie na okres próbny ale myślę, że dam sobie radę. Znowu będę przygotowywać sklep do otwarcia.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No i fajnieNo i los się choć odrobinkę do mnie uśmiechnął, idę jutro do pracy.Na razie na okres próbny ale myślę, że dam sobie radę. Znowu będę przygotowywać sklep do otwarcia.
![]()
PowodzeniaNo i los się choć odrobinkę do mnie uśmiechnął, idę jutro do pracy.Na razie na okres próbny ale myślę, że dam sobie radę. Znowu będę przygotowywać sklep do otwarcia.
![]()
Gratuluję! [emoji4][emoji4]No i los się choć odrobinkę do mnie uśmiechnął, idę jutro do pracy.Na razie na okres próbny ale myślę, że dam sobie radę. Znowu będę przygotowywać sklep do otwarcia.
![]()
Powodzenia![]()
Dzięki dziewczyny! ♥Gratuluję! [emoji4][emoji4]
Dokładnie, zawsze będzie mniej staraniowych stresów.No i fajniezajmiesz czymś głowę
![]()
Ooo to trzymam kciuki kochana! ♥I po wizyciebardzo ładne endometrium, jajeczko na prawym jajniku 21mm (ponoć pięknie urosło). Dostałam Ovitrelle na jutro rano do wstrzykniecia, od 1 do 4 maja codziennie mamy się przytulać i od 5go maja do 15 mam brać Encorton x1, acard x1 i luteine 3x1 a 16 maja test mam robić
![]()
Trzymam kciukiJa jednak dokupiłam test, a jako że nie było pinków kupiłam facelle. Jutro raczej bym nie zdążyła na betę, ze względu na kolejki w punkcie pobrań o porannych porach.
Czyli od rana będę namiętnie odswiezac forum w oczekiwaniu na wynik [emoji23]Ja jednak dokupiłam test, a jako że nie było pinków kupiłam facelle. Jutro raczej bym nie zdążyła na betę, ze względu na kolejki w punkcie pobrań o porannych porach.
A to spokojnie, długo nie będziesz czekać bo wstaje już o 5:30, zmierzę temperaturę i po tym od razu lecę robić test.Czyli od rana będę namiętnie odswiezac forum w oczekiwaniu na wynik [emoji23]
Trzymam kciuki [emoji173]