Tinia
Fanka BB :)
Żeby tylko mąż za bardzo zmęczony po pracy nie wrócił [emoji23]
Dzisiejszy test zdecydowanie pozytyw. Owocnych starań życzę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzisiejszy test zdecydowanie pozytyw. Owocnych starań życzę.
Oo to już zapomniałam jak wyglądają.Te są właśnie z rossmana z domowe laboratorium [emoji846]
Mój to nawet jak zmęczony to nie odpuści.Żeby tylko mąż za bardzo zmęczony po pracy nie wrócił [emoji23]
A to mój pozytywny test z poprzedniego cyklu bezowulacyjnego. [emoji14] Skok lh był ale i tak pęcherzyk nie pękł.
Zobacz załącznik 967306
Oo to już zapomniałam jak wyglądają.Myślałam,że to te z allegro.
Właśnie o tym mówiłam że skok LH może być ale żadna z nas nie wie czy faktycznie pęcherzyki pękł.A to mój pozytywny test z poprzedniego cyklu bezowulacyjnego. [emoji14] Skok lh był ale i tak pęcherzyk nie pękł.
Zobacz załącznik 967306
Oo to już zapomniałam jak wyglądają.Myślałam,że to te z allegro.
No niestety. Ale ja jestem dziwnym przypadkiem brałam leki niepotrzebnie to i wszystko zwariowało.O kurcze takie ładne kreski i bezowulacyjny?
No niestety. Ale ja jestem dziwnym przypadkiem brałam leki niepotrzebnie to i wszystko zwariowało.![]()
Przy mierzeniu temperatury na wykresie widać czy pękł.Właśnie o tym mówiłam że skok LH może być ale żadna z nas nie wie czy faktycznie pęcherzyki pękł.