Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to identycznie jak my tylko bez wiesiołkaAktualnie 4 nieudany cs. Wchodzimy w 5cs.
Do tej pory wyłącznie samodzielną obserwacja śluzu, korzystanie z aplikacji. Olej z wisiołka.
Chyba czas pomyśleć o jakichś badaniach, monitoringu.
Cześć! Miło, że do Nas wpadłaśHej dziewczyny! Już od jakiegoś czasu czytam różne fora o starających się. stwierdziłam, ze dobrze by było dołączyć w końcu!mam nadzieje, ze mnie przygarnięcie
. A wiec moja historia taka, ze ze swoim mężem jestem już 12 lat, obecnie mam 31 lat, przytulanie zawsze bez zabezpieczeń, ale przerywane. Od zawsze towarzyszy mi komplet utrudnień w postaci Hashimoto, zespołu policystycznych jajników, lekarz również podejrzewa brak owulacji
. Od kilku miesięcy próbowaliśmy trafić i celowo starać się o bobaska, no ale lipa. Dziś mam plamienia i prawdopodobnie przyjdzie @, a wiec zaczynamy nowy cykl
już ze wszystkimi badaniami hormonalnymi, mierzeniem temperatury i usg.Nie załamuje się, wręcz jestem pełna nadziei i chce przezywać to wraz z kimś
, bo wiadomo facet jakby kochany nie był, tego szaleństwa nie zrozumie. Wszystkie staraczki witam serdecznie i trzymam kciuki!
Cześć! Miło, że do Nas wpadłaśobyś tylko nie została na długo i szybko przeszła na wątek przyszłych mam
![]()