pluto_nova
Moderator
moja sra, na swoich własnych chrzcinach posrała się po pachyDIewczynki nie srają!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moja sra, na swoich własnych chrzcinach posrała się po pachyDIewczynki nie srają!![]()
czyli moj stan zawszechilluję sobie na kanapie pod kocykiem i wino mnie woła z kuchniMój stan psychiczny na teraz: mam wyj*bane na wszystko, nawet nie chce mi się wstać do kibla, pomimo, że chce mi się siku
![]()
Przyjmujesz ofertę?czyli moj stan zawsze
takPrzyjmujesz ofertę?
Ja tez na kanapie ze starym. Jem laysy i popijam bezalkoholowym piwem... jaka ciąża taki alkoholjutro rano badanie bety w szpitalu, mam nadzieję że pięknie spada
![]()
A poza tym pseudo chillem z czipsami to jak się czujesz?Ja tez na kanapie ze starym. Jem laysy i popijam bezalkoholowym piwem... jaka ciąża taki alkoholjutro rano badanie bety w szpitalu, mam nadzieję że pięknie spada
![]()
Ożesz Ty, takie intymne sekrety zdradzać. Nie wiem czy by Ci wybaczyła jakby wiedziała, że na forum o jej defekacji rozprawiaszmoja sra, na swoich własnych chrzcinach posrała się po pachy![]()
ona się nie dowie, chyba mogę Wam ufać?Ożesz Ty, takie intymne sekrety zdradzać. Nie wiem czy by Ci wybaczyła jakby wiedziała, że na forum o jej defekacji rozprawiasz![]()
Fizycznie dzis całkiem nieźle, dziękuję ze pytasz. Dziś nic mnie nie boli. Psychicznie jest kiepsko, jak to po stracie... potrzeba czasuA poza tym pseudo chillem z czipsami to jak się czujesz?
Czy poza CP mialas jeszcze jakieś nieudane ciążę czy to ze względu na CP robisz immunologie?@Nel331 @hachette
Obiecałam dać znać jak po wizycie u dr Malinowskiego. Na razie nie powiem chyba nic więcej niż do tej pory, bo póki co o immunologii jeszcze nie rozmawiamy. Dostałam skierowanie na laparo po cp (miałam cp w styczniu i podany metotreksat), planuję umówić się na maj a w czerwcu zaczynamy z immunologią, więc wtedy będę w stanie powiedzieć zdecydowanie więcej. Póki co powiedział, że badań immunologicznych jest od groma i ciut ciut, w sumie za ok 7500 zł. Część zrobimy w Matce Polce ale wiadomo, NFZ kokosów na diagnostykę nie daje. No i wydaje się być takim małomówny nieśmiałym doktorkiem, ale mam nadzieję że jest skuteczny. @hachette pisałaś o Malinowskim ale zdaje się o profesorze. Prof to jego ojciec![]()