L
Ladycarooo
Gość
Wszystko stoi, ja wszystkiego pilnuję i nad wszystkim mam pieczę xDmyślałam, że @Bibi89 rozwaliła ławkę i ją odbuduje dopiero w październiku, żeby Nas zatrzymać![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystko stoi, ja wszystkiego pilnuję i nad wszystkim mam pieczę xDmyślałam, że @Bibi89 rozwaliła ławkę i ją odbuduje dopiero w październiku, żeby Nas zatrzymać![]()
Jezuuu, też mam ochotę po miesięcznej abstynencjito ja dziś chyba drink
No ale ja po świątach mam odrzut od alko xDzachlej pałę, my tak z @Ladycarooo robiłyśmy![]()
ja mówię jak chlałyśmy w red roomie podczas krwawych chwil. Nie sądziłam, że możesz schlać się bardziej, ale jak widać święta Ci służą. Zaczynam odliczanie i zobaczymy jak szybko zatęsknisz za alkoNo ale ja po świątach mam odrzut od alko xD
PO chlaniu z Tobą nie miałam odrzutu. Z Tobą sama przyjemnośćja mówię jak chlałyśmy w red roomie podczas krwawych chwil. Nie sądziłam, że możesz schlać się bardziej, ale jak widać święta Ci służą. Zaczynam odliczanie i zobaczymy jak szybko zatęsknisz za alko![]()