reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

No i tak co miesiąc.. aczkolwiek jak byłam młodsza nie przypominam sobie bym miała te bóle. Zaczęło się chyba po 20stce jakoś i z roku na rok coraz bardziej boli a niedługo kończę 30. Pamiętam pierwszy raz myślam że mam jakieś problemy jelitowe zaparcia czy coś 🙈
A i jeden plus w sumie tego że równo 12 dni po tym bólu okres przychodzi

reklama
A i jeden plus w sumie tego że równo 12 dni po tym bólu okres przychodzi
Ooo muszę sprawdzić czy u mnie też jest jakaś zależność z tym okresem. Faktycznie jak się zastanowię to mam podobnie że tak nawet gdzieś koło 25rz się mi zaczęło a dopiero po 2 latach starań zaczęłam ten ból z owu kojarzyć 😂😂😂🙈🙈🙈🙈 po porodzie parę msc go nie było ale teraz wrócił i nawet za nim tęskniłam 😂 przynajmniej wiem na czym stoję 😂

Ooo muszę sprawdzić czy u mnie też jest jakaś zależność z tym okresem. Faktycznie jak się zastanowię to mam podobnie że tak nawet gdzieś koło 25rz się mi zaczęło a dopiero po 2 latach starań zaczęłam ten ból z owu kojarzyć 😂😂😂🙈🙈🙈🙈 po porodzie parę msc go nie było ale teraz wrócił i nawet za nim tęskniłam 😂 przynajmniej wiem na czym stoję 😂
Ja jeszcze w ciąży niestety nie byłam 😔 kreski albo jakieś tam cienie na testach widziałam ale potem i tak okres przyszedł. Byłam u ginekologa ostatnio 2 dni po tym bólu to potwierdził mi że owulacja była jakieś 2-3 dni temu więc chyba ten ból mam zaraz po owulacji. Jeszcze powiedział że śluz mam nadal ładny a dla mnie to on już był nie ładny 🙈

No cześć 😉 Dziewczyny jakie miałam poryte sny! No nie udźwignę tego! 🤣 Śnił mi się Nasz syn, ale już taki chodzący i uwielbiał borówki z krzaczka 🤣 We śnie zapytałam starego jak kończyliśmy spacer czy się cieszy, że ma syna, a on, że tak. Ja na to: "Ale wiesz, że to sen?" 🙆‍♀️ Potem miałam sen ze szwagrem i jego żoną (z którymi mamy sredni kontakt), że byliśmy u nich na oglądanie filmu i mieszkali w jakiejś ruderze, a na koniec miałam erotyczny sen z udziałem mego starego. Śniło mi się, że byliśmy w jakimś hoyelu, mieliśmy się bzykać, ale potem dowiedziałam się, że zrobił coś złego (nie pamiętam co) i byłam na niego wściekła i chciałam go zostawić, ale stwierdziłam, że za bardzo chce mi się bzykać i poszłam z nim do łóżka! 🤣 No ja nie wiem co się ze mną dzieje 🤣

No cześć 😉 Dziewczyny jakie miałam poryte sny! No nie udźwignę tego! 🤣 Śnił mi się Nasz syn, ale już taki chodzący i uwielbiał borówki z krzaczka 🤣 We śnie zapytałam starego jak kończyliśmy spacer czy się cieszy, że ma syna, a on, że tak. Ja na to: "Ale wiesz, że to sen?" 🙆‍♀️ Potem miałam sen ze szwagrem i jego żoną (z którymi mamy sredni kontakt), że byliśmy u nich na oglądanie filmu i mieszkali w jakiejś ruderze, a na koniec miałam erotyczny sen z udziałem mego starego. Śniło mi się, że byliśmy w jakimś hoyelu, mieliśmy się bzykać, ale potem dowiedziałam się, że zrobił coś złego (nie pamiętam co) i byłam na niego wściekła i chciałam go zostawić, ale stwierdziłam, że za bardzo chce mi się bzykać i poszłam z nim do łóżka! 🤣 No ja nie wiem co się ze mną dzieje 🤣
To cionsz!❤️😂

Hejo mądre kobietki ! Robiłam badania i mam wyniki jak poniżej. Próg to wiem, owu była, ale nie wiem czy wynik żelaza jest ok robiony dziś - 22dc, w 3dc robiłam ferrytyna i wyszla malutka 13,3. Czy to jest jednak za mały wynik żelaza ?

Załączniki

• EC1975E0-A8E8-4DB3-86C2-F551791DE76B.jpeg
    EC1975E0-A8E8-4DB3-86C2-F551791DE76B.jpeg
    129,5 KB · Wyświetleń: 111
Hejo mądre kobietki ! Robiłam badania i mam wyniki jak poniżej. Próg to wiem, owu była, ale nie wiem czy wynik żelaza jest ok robiony dziś - 22dc, w 3dc robiłam ferrytyna i wyszla malutka 13,3. Czy to jest jednak za mały wynik żelaza ?
Żelazo ładne, ale ferrytyna niska 🤔
Moze warto sobie zbadać całkowite wchłanianie żelaza

reklama
Do góry