L
Ladycarooo
Gość
jest pięknie, wszystko rozumiemyJak nieskładnie pisze to czytajcie między wierszami bo jedna ręką pracuję a drugą piszę do Was, przecież wiadomo, ze są rzeczy ważne i ważniejsze![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jest pięknie, wszystko rozumiemyJak nieskładnie pisze to czytajcie między wierszami bo jedna ręką pracuję a drugą piszę do Was, przecież wiadomo, ze są rzeczy ważne i ważniejsze![]()
Ano właśnie. Ciężko mi po prostu słuchać czegoś takiego, mając jednocześnie świadomość, że kupa kasy wydana na IUI, brzuch w siniakach po heparynie iTa ciotka co ostatnio mi powiedziała, ze mam nie robić sobie dzieci powiedziała tez, ze musiała robić test, bo była szansa, ze jest w trzeciej ciąży i powiedziała mężowi, że jak będzie w niej to rzuci się z mostu. Ja rozumiem, ze są ludzie zmeczeni rodzicielstwem, maja dosyc, dzieciaki dają w kość ale qrwa nie chcesz mieć dzieci to się zabezpieczaj a nie później płaczesz obcym ludziom, ze oooo losie jak do tego doszło?! Bo sa tacy którzy by dali wszystko za taki chichot losu.
Mam przyrost, niby jest ok, ale mam wrażenie, że tak jakoś wszystko powoli idzie i w małych ilościach… Dziś 15dpo
będziesz robić jeszcze za 2 dni? Może zrób też proga? No bo pewnie sama trochę bym myślała czy wszystko okej.Mam przyrost, niby jest ok, ale mam wrażenie, że tak jakoś wszystko powoli idzie i w małych ilościach… Dziś 15dpo
zrobiłam proga, ale na wynik poczekam pewnie do sobotybędziesz robić jeszcze za 2 dni? Może zrób też proga? No bo pewnie sama trochę bym myślała czy wszystko okej.
to twoja trzecia?Mam przyrost, niby jest ok, ale mam wrażenie, że tak jakoś wszystko powoli idzie i w małych ilościach… Dziś 15dpo
Też bym tak zrobiła. Może trochę Ci to rozjaśni sytuację.będziesz robić jeszcze za 2 dni? Może zrób też proga? No bo pewnie sama trochę bym myślała czy wszystko okej.
Widzisz u mnie na początku też ten przyrost nie powalał... Ale jakoś się rozkręciłoMam przyrost, niby jest ok, ale mam wrażenie, że tak jakoś wszystko powoli idzie i w małych ilościach… Dziś 15dpo
tak trzecia. Pierwsza 9, druga 27 i trzecia 51to twoja trzecia?