pluto_nova
Moderator
@Agnes4312 czy Ty z Nami pogrywasz? Najpierw oznajmujesz, że masz okres, a potem rzucasz tu pozytywem? 
Trzymam kciukasy! Z tego co pamiętam @kasiaa91 miała normalnie okres i myślała, że biochem a tam ciąża się dalej rozwijała 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam wyniki@Agnes4312 czy Ty z Nami pogrywasz? Najpierw oznajmujesz, że masz okres, a potem rzucasz tu pozytywem?Trzymam kciukasy! Z tego co pamiętam @kasiaa91 miała normalnie okres i myślała, że biochem a tam ciąża się dalej rozwijała
![]()
I badz tu mądry teraz....Mam wyniki
Biorąc pod uwagę proga, krwawienie itd to nie wygląda to chyba dobrze. W sensie sprawdziłabym na pewno jutro spadek bety, bo u dziewczyn po cp albo poronieniach to potrafiło długo się wahać. Zazuu chyba ze trzy miesiące czekała na spadek bety, mimo krwawień po drodze.Mam wyniki
A kiedy robiłaś ostatni test ciążowy? W sensie przed okresem ?No i od teraz oprócz testowania od 8 dpo to jeszcze muszę testować po okresie![]()
W dniu dostania "okresu" czyli 8 czerwca i negatywA kiedy robiłaś ostatni test ciążowy? W sensie przed okresem ?