L
Ladycarooo
Gość
Dziękuję kochana za słowa wsparcia. Każda taka historia to płomyk nadzieiJak pisalam wczesniej ja rowniotki rok wiec na prawde wieze ze masz. Problem u nas byl identyczny.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję kochana za słowa wsparcia. Każda taka historia to płomyk nadzieiJak pisalam wczesniej ja rowniotki rok wiec na prawde wieze ze masz. Problem u nas byl identyczny.
Przepraszam za ortaDziękuję kochana za słowa wsparcia. Każda taka historia to płomyk nadziei![]()
Ale kochana, ja przecież nie powiedziałam nigdzie, ze jesteś trolemPrzepraszam za orta
Nie jestem trolem. Moze mam inna wrazliwosc.
Nie bede zasmiecac forum no chyba ze bede miala cos konstruktywnego do powiedzenia. Pozdrawiam wszystkie
Nie ty.Ale kochana, ja przecież nie powiedziałam nigdzie, ze jesteś trolem![]()
Mówisz o tsh? Bierzesz jakieś leki?Dziewczyny mam pytanie odnośnie tarczycy jeszcze. Robiłam badania przez 3 razy co miesiąc. W pierwszym miesiącu miałam wynik 4.59, w drugim 2.25 a w trzecim 0.779. miała któraś taka rozbieżność ? Jak pytałam pani w laboratorium, skąd to się bierze, to powiedziała, że to są hormony i różnie z nimi jest, ale dobrze, że to kontroluje...
Tak, TSH. Nie biorę żadnych leków, po pierwszym wyniki umówiłam się do endokrynologa, ale przed wizytą chciałam miec swieze badania, więc zrobiłam je jeszcze raz. Wtedy wynik wyszedł znacznie niższy, a za miesiąc jeszcze niższy. Koniec końców nie poszłam do endo, no bo z czym miałam iść... Że wyniki są w normie ?Mówisz o tsh? Bierzesz jakieś leki?
O matko, to rzeczywiście dziwne mi się wydaje. W normie, ale takie waahania? Ja bym kosnultowała z endo.Tak, TSH. Nie biorę żadnych leków, po pierwszym wyniki umówiłam się do endokrynologa, ale przed wizytą chciałam miec swieze badania, więc zrobiłam je jeszcze raz. Wtedy wynik wyszedł znacznie niższy, a za miesiąc jeszcze niższy. Koniec końców nie poszłam do endo, no bo z czym miałam iść... Że wyniki są w normie ?![]()
Zdarza się że są spore rozbieżności np w przebiegu silnych stresów przemęczenia... Trzeba by powtórzyć z fT3 i fT4Tak, TSH. Nie biorę żadnych leków, po pierwszym wyniki umówiłam się do endokrynologa, ale przed wizytą chciałam miec swieze badania, więc zrobiłam je jeszcze raz. Wtedy wynik wyszedł znacznie niższy, a za miesiąc jeszcze niższy. Koniec końców nie poszłam do endo, no bo z czym miałam iść... Że wyniki są w normie ?![]()