Kamilad
Fanka BB :)
Ok dobrze wiedziećMowi się ze ananas może powodować skurcze macicy. Podobno przyspiesza poród a narazie to nam zależy na zagniezdzeniu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ok dobrze wiedziećMowi się ze ananas może powodować skurcze macicy. Podobno przyspiesza poród a narazie to nam zależy na zagniezdzeniu![]()
Bardzo ładny pecherzyk, ale chyba masz krótkie cykle? Kiedy podajesz ovi?Ja po kolejnym USG dziś 8 dc pęcherzyk 21 mm Endo 7,65 mm dostałam receptę na ovitrelle bo jednak nie spisujemy cyklu na straty i do roboty![]()
Właśnie tak krótkiego nie miałam nawet na letrozolu... Obie nie wiemy czemu się tak stałoBardzo ładny pecherzyk, ale chyba masz krótkie cykle? Kiedy podajesz ovi?![]()
Ja zazwyczaj w okolicach 8-10dc miałam pecherzyk 17mm, a teraz w 11dc 24Właśnie tak krótkiego nie miałam nawet na letrozolu... Obie nie wiemy czemu się tak stało
Dziś podaje![]()
Tak, testy robi się do pierwszego pozytywnego, później już nie ma sensuCzy to normalne że po peak testy blade wychodzą?
TakCzy to normalne że po peak testy blade wychodzą?
Tak, testy robi się do pierwszego pozytywnego, później już nie ma sensu![]()
Dziękuję za odpowiedź dziewczyny