reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

reklama
Hej dziewczyny. Jakoś się ostatnio nie odzywałam bo nie miałam czasu nadrobić forum. Dziś mi się udało więc wpadam po poradę do ekspertek. 😁
Ostatnio mój zrobił badania nasienia. @Ladycarooo czy coś można tu jeszcze poprawić czy nie ma sensu? 😅

Załączniki

• 20220527_194405.jpg
    20220527_194405.jpg
    428,2 KB · Wyświetleń: 76
Oo, serio? A jakbym miała jakiś za duży poziom (wtedy miałam w normie) to nie znak żeby zmienić suple? Biorę pregne start w której są obie formy. A do tego w obu ciążach mój gin mnie faszerował wielkimi dawkami kwasu, jako prewencja wad cewy i zwiększone ryzyko u mnie, to było przed wynikami mutacji.
to by jedynie potwierdzało mutacje, a przecież już wiesz, że ją masz.
W przypadku mutacji mthfr problemem u nas nie jest poziom kwasu jako takiego tylko jego z metylowanej wersji. U zdrowego człowieka dobry poziom kwasu równa się dobry poziom metyli. U chorego nie ma znaczenia ile masz niezmetylowanej wersji tylko ile masz tej zmetylowanej więc trzeba by było zbadać (tu pada dziwna nazwa, której nie pamiętam). Tak mi gin od niepłodności wyłożył temat i powiedział, że szkoda kasy na bezsensowne badanie lepiej wydać na sensowny kwas foliowy 😂

Tylko jak już kupicie to się pochwalcie co kupiliście bo ja jestem podatna na takie rzeczy i chętnie się zainspiruje 😀
Ja potrzebuje jakiś ciepły cień do kącika oczu, bo ten co mam jest za chłodny i kredkę do brwi i skończył mi się podkład z bielendy truskawkowy a to moje nowe love

reklama
Do góry