Zazuu
Fanka BB :)
Cześć, mam pytanie...
Jak powinna wyglądać wizyta kontrolna 2 tygodnie po łyżeczkowaniu?
U mnie było to usg plus wynik bety na wizycie. No i ja miałam już część tych moich badań ale to była moja fanaberia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć, mam pytanie...
Jak powinna wyglądać wizyta kontrolna 2 tygodnie po łyżeczkowaniu?
Dzięki!U mnie było to usg plus wynik bety na wizycie. No i ja miałam już część tych moich badań ale to była moja fanaberia![]()
Dzięki!
Też sobie myślę, że tak to się powinno odbywać. Dlatego muszę sobie znaleźć innego lekarza...
Nie nie, właśnie z tej wizyty wyszłam...A jak było u Ciebie?
Jeśli pisałaś to sorki ale od wczoraj nie nadążam z forum![]()
No ale na jakim Ty teraz jesteś etapie? Byliście już w klinice? Macie już jakieś wytyczne? Jeżu mam nadzieje, ze mnie tak nie poskłada bodo tej pory chorowałam, i to lekko, raz na trzy lataNo niestety na głowę tez to robija leki brałam w czerwcu, ciąży nie ma a chora byłam teraz już chyba 4 raz, każde wyjście na basen czy gdzieś wieczorem jak już chłodniej kończy się tak ze leżę chora
Ty masz jeszcze 2 tygodnie przed sobą i jazda z robieniem dziecka ?
No i to jest właśnie wizyta którą powinno się reklamować!!!Nie nie, właśnie z tej wizyty wyszłam...
Moja wizyta: pytanie o krwawienie i ból po zabiegu. Następnie badanie. Polegające na badaniu macicy przez brzuch. Żadnego usg, żadnego nawet wziernika. A, i wyniki badań nie doszły ze szpitala, więc... Generalnie czuję się jak bez wizyty.
Nie nie, właśnie z tej wizyty wyszłam...
Moja wizyta: pytanie o krwawienie i ból po zabiegu. Następnie badanie. Polegające na badaniu macicy przez brzuch. Żadnego usg, żadnego nawet wziernika. A, i wyniki badań nie doszły ze szpitala, więc... Generalnie czuję się jak bez wizyty.
Nie, ubezpieczenie pokrywa...Mam nadzieję, że za to nie płaciłaś...
6 grudni mamy dopiero wizytę u lekarza w kierunku in vitro, teraz jesteśmy na etapie żadnymNo ale na jakim Ty teraz jesteś etapie? Byliście już w klinice? Macie już jakieś wytyczne? Jeżu mam nadzieje, ze mnie tak nie poskłada bodo tej pory chorowałam, i to lekko, raz na trzy lata
Ja mam immunosupresje do 03.12 i w tym cyklu się nie staram, w kolejnym (myśle, ze ok 17 grudnia) mam wskoczyć na stymulację i działać, bo owulacje nadal mi nie wróciły wiec mogę się tak starać do usranej śmierci
No i to jest właśnie wizyta którą powinno się reklamować!!!![]()
Przed podejściem do kolejnego transferu nie musicie przejść przez jakąś dodatkowa diagnostykę?Nie, ubezpieczenie pokrywa...
Nie, żadną. Nie tyle nie musimy, ile nawet nie możemy...P
Przed podejściem do kolejnego transferu nie musicie przejść przez jakąś dodatkowa diagnostykę?