Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ja też się zastanawialam nad blokadą ale ostatnio u nas była tala sytuacja,ze spozniala mi się @ 12 dni, dwa testy negatywne a kiedy poszlam do lekarza stwierdził,ze prawdopodobnie coś było ale już się organizm zaczyna oczyszczać. Także nie wiem naprawdę czy można tu mówić o blokadzie. 
Kacha10 Obyś ujrzała dwie kreseczki szybciutkoja od miesiąca cierpię na zapalenie nerwu twarzowego,myślałam ze to ząb, a tu nie...terminy do neurologa będą po czerwcu; prywatnie kazali dzwonić za 2tyg,dzwoniłam dzis - oczywiście znów kazali jutro to wyznacza jakiś nieokreślony termin. W międzyczasie zdążyłam złapać wirusa gardła, a dwa dni temu kolejnego z wymiotami także. .. Czuje ze umieram,a nie ze maj się zbliża,a my się mamy o dziecko starać hihi
Magoo Ja się jutro zbiore do apteki i kupię to...muszę spróbować bądź czego.A ja wiem jakie leki bierze się na zapalenie nerwu od neurologa :/ nie chce ich,bo to przeciwpadaczkowe jakieś psychotropowe brrr..o ciąży z tym nie ma mowy. I te leki obydwa sie codziennie bierze? Czy jakiś odstep musi byc miedzy nimi?
Poruszylam apteki u mnie w mieście, mają szukać po hurtowniach tego pierwszego