reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 30+

Ale wam urlopów zazdroszczę. Ja dopiero dwa ostatnie tyg sierpnia mam. Od 22 do 29 jadę z synkiem nad morze.
Udanych wizyt u fryzjera. Ja chyba tez znów musze pójść.

reklama
Iwonka Ja też łapę fluidki, a co :)))) Mój cykl staraniowy powinien się jutro zacząć wreszcie :) Oby sie udało :)

Ania_g_21 Oj jak mi sie marzy chociaz pare dni nad morzem :) Czym jedziecie i gdzie ? :) Powiem Ci że chyba sąsiadowi ten szczeniak skałczy w domu wiec dlatego go wywala na balkon, ale przeciez to tez słychac. Wczoraj go wział kolo 21 do domu, bo u sasiadów dziecko płakało przeraźliwie, wcale sie nie dziwie jak pewnie tez nie wyspane, albo zasnąć nie może w takim pisku. Ja wczoraj dostałam goraczki, wiec wziełam leki i mnie zmorzyło , przebudziłam sie w nocy ale cisza była...i nawet rano do 7-mej dali pospać bez skałczenia .

Uffff jak gorąco, jak dla mnie to chyba najgorętszy dzień , leje się z człowieka do tej pory :wściekła/y:

Za tydzień jak nie przyjdzie wredna @ u mnie wielkie testowanie :-) ja nie czuję nic, nic nie boli , zobaczymy co z tego wyjdzie

Airfix jade z Olinkiem do Stegny do osrodka wczasowo-wypoczynkowego na tydzien. W ostatnim tyg sierpnia. Jedziemy sami autem. Dla mnie to jakies 1,5 h max jazdy.
Yasenia no nie moge sie doczekac tych naszych testowan.

Witajcie!! Zbieramy sie do wyjazdu. Nie wiem jak tam bedzie z internetem ale mam nadzieje ze sie odezwe. Trzymajcie sie kochane !

yesenia ja mam dziś 26 dc i nie czuje już nic podobnie jak Ty. Od paru dni wkurzam się szybko- może to przed okresem albo synek mi podnosi ciśnienie bo siedzie z nim już 2-gi tydz. na urlopie a on żywiołowy jest i nie słucha się.Jeszcze parę dni i chwila prawdy.Moje przeczucie mówi mi że dostanę okres.

Mam pytanko do staraczek, które chcą mieć drugie dziecko- jak długo starałyście się o Wasze pierwsze pociechy?

reklama
Kacha nam się udało w 3 cyklu. Nie interesowałem się wtedy zbyt dogłębnie cyklem wiec wydaje mi się ze nie trafiliśmy w dni płodne. W lipcu juz bardziej byłam ogarnięty i działalismy chyba w okolicy owu. To trzymam kciuki żeby @nie przyszła.
Yesenia miłego odpoczynku.
U nas od rana deszcz i burza.

Do góry