reklama

Staraczki 35+

reklama
Magda36 a co lekarze na Twoją "dziurę"? Czym to grozi? Można coś z tym zrobić?

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom
Czekam na wizytę u jeszcze jednego gina. Ogólnie może nic się nie stać, a może peknac macica i to bardzo wcześnie. Po każdym cc jest ryzyko rozejscia się blizny i pęknięcia macicy. A ja na starcie juz mam rozeszła bliznę wiec ryzyko rośnie. Nieraz zszuwaja te dziurę , ale obawiam się ze ze względu na wiek nikt mi już tego nie zaproponuje. Wiec pozostanie mi albo zaryzykować albo zrezygnować.

Miłego dnia[emoji5].

Choć ledwo się zwlekłam z łóżka. Zaraz wychodzę do pracy i niech szybko zleci chociaż. praca jest fajna[emoji6]. W ogóle nie ten cykl szybko zleci bo denerwuję się tym AMH no i chcę sprawdzić czy pęcherzyk dojrzewa.

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

Magda bardzo dobrze ! Musimy walczyć.

Ja czekam niecierpliwie do tej mojej wizyty, lekarz też bardzo dobry , oby pomógł. Nic mi się dziś nie chce. Pranie się pierze, obiad się gotuje, do pracy mam na popołudnie .
Trzymajcie się kochane!

p.s. chcecie jakąś tabelkę ?? tzn listę na pierwszej stronie ?

A mnie znów wszystko boli . Myślę że u mnie to są nerwobóle. Od 4 lat mamy bardzo stresującą sytuację w domu. Kiedyś Wam o tym napiszę. Jest bardzo ciężko. Dziś też się zdenerwowałam i znów kiepsko się czuję . Muszę to wszystko przetrwać i wierzyć że będzie lepiej :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry