reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 35+

reklama
Teraz będę czekała i siedziała jak na bombie . Ostatnie cykle mialam po max 26 dni a w tym owulacja przesunela mi się o 2 dni więc myślę że @ przylezie trochę później . W następnym cyklu odpuszczam i czekam na wizytę . Dosyć tego spinania. Zresztą od samej wizyty też niewiele oczekuję i nawet nie wiem czy wogole pójdę , bo mam już dość

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Yasenia nie masz już dość! Nie gadaj głupot. Ja też mam chwile zwątpienia zwłaszcza, że jako jedyna z Was nie mam jeszcze dziecka i dopada mnie co jakiś czas strach, że w ogóle nie będę miała.

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny,

ja myślę, że to nasza psychika tak nas czasem "blokuje".
Wszystko nam się uda:) - nie możemy ani przez chwilę tracić wiary i nadziei. Trzymam za nas kciuki.
Czalok - będziesz na pewno wspaniałą Mamusią:) Yesenia - Ty też musisz wierzyć i próbować do skutku. Najlepiej by było wyłączyć z tego wszystkiego emocje, ale łatwo powiedzieć - prawda?
I dobrze, że mamy teraz siebie, żeby się podtrzymywać na duchu:)
Życzę Wam miłego, słonecznego dnia:)

Dziękuję Mikaduchna[emoji5]. Nie mam zamiaru się poddawać i wierzę, że nam wszystkim się uda. A emocje, no cóż, ciężko nad nimi zapanować tak jak i nad objawami, które w większości sobie wmawiamy[emoji6]

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wczoraj zrobiłam rano test wyszedł negatyw ale ze ja pracuje w aptece to skusiłam się jeszcze na jeden. Zrobiłam go około 9. Negatyw i wrzuciłam do torebki. Około 14 zajrzałam do niego i wtedy zobaczyłam cień cienia . Wiem ze taki test nie jest obiektywny ale dziś znów skuszona tym razem temp poszłam na betę i teraz czekam cierpliwie do 17 [emoji38]

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry